DURERI ABDOMINALE

19-02-2011
vlscat
Nu este medic/terapeut
vlscat
Buna ziua,
De ceva timp am dureri abdominale (la apasare in spatele buricului)
Am o esofagita de reflux mai veche
Am fost diagnosticat cu ulcer, deoarece durerile incepeau cand stomacul era gol, mai precis cand incepea sa mi se faca foame si incetau dupa masa pentru un timp.
Totodata nu erau dureri regulate.
Am facut tratament pentru ulcer (3 sapt) dupa care am facur o endoscopie unde am descoperit ca nu am, si nici nu am avut vre-o data ulcer.
Medicul mi-a dat acum un tratament pentru H-pylori pe care l-am inceput de 48de ore.
De atunci durerea(cred intestinala) s-a intensificat pana la permanenta - precizez este o durere surda dar la apasare, pe abdomen din lateralul buricului, devine acuta.
as dori un sfat medical
2 comentarii
0
19-02-2011, ora 14:36
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
N-o sa spun niciodata ceva impotriva unei medicatii date de medic dar, mare atentie la schema de tratament cu antibiotice!!!! In prezent orice medic onest recunoaste ca schema de tratament cu antibiotice are 80% sanse de nereusita in cazul prezentei HP mai mare de 4, 0 (din sange)! Chiar si la repetare e posibil sa nu se rezolve, ba chiar sa devina rezistenta bacteria. Mai mult, dovada sunt si multii de pe forum care au scris, au ajuns sa aiba destule alte neajunsuri din cauza dozelor de antibiotic. Probabil durerea ta e tot de la agresiunea antibioticelor, faulteaza rau intestinele.E decizia ta. Eu una, si nu fac reclama la niciun produs, am incercat multe variante si de vreun an numai cu Mastic Gum am reusit sa-mi elimin senatiile urate din stomac si sa reduc treptat bacteria. Poti cauta si pe google despre cura cu argila, buna si ea. Documenteaza-te, rediscuta cu medicul, ia antiacidul potrivit si apoi vei stii ce sa faci. Prezenta/absenta bacteriei se verifica cel mai corect din scaun, in sange mai pot ramane anticorpi, iar endoscopic se poate nimeri prelevarea dintr-un loc in care sa nu fie...
0
21-02-2011, ora 08:08
vlscat
Nu este medic/terapeut
vlscat
Nu ai inteles, durerea o am de mult timp doar ca nu se manifesta atat de des (mai ales iarna)
Am impresia ca diagnosticul nu este corect deoarece nici pe testerul pt H-pylori, facut dupa prelevarea de probe din stomac, nu reiese clar conform exemplelor de pe el ca as avea bacteria.
Adaugă un comentariu / răspuns