Dureri abdominale

02-02-2017
ramo.avram
Nu este medic/terapeut
ramo.avram
Buna seara,
De câteva luni am dureri abdominale la care nu pot sa le dau de capăt.. totul a început cu senzația de umflare a intestinului sau nu știu exact ce anume.. in partea dreapta a abdomenului..efectiv. simțeam cum mi de umfla abdomenul in aceasta parte. După care a u început durerile in acest loc... La moment de fata am dureri c am in tot abdomenul.. Dureri de oase sa zic așa și mai nou și dureri de cap...Am fost la n gastroenterologi...Diagnostice : colon iritabil, gastrita.Duodenita... Am luat tot felul de tratamente
.Durerile sunt aceleași nu dispar. Analizele sunt ok.. Helicobacter negativ... Cine poate să mă ajute cu sfaturi..Ideii
.multumesc
..
..
1 comentarii
0
08-12-2020, ora 12:00
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Gastroenterologie, Bucuresti
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Sfaturi, idei, informatii, etc gasiti pe net eu am mai multe zeci de articole pe aceste teme, cautati drditoiu si... balonare sau ce doriti.
Insa, din nefericire, datele teoretice nu se aplica automat oricarui caz medical, tot medicul rezolva problema. Probabil in cazul dvs nu a fost diagnosticul corect, sau, daca diagnosticul este corect, schema de tratament nu este cea potrivita (pentru fiecare boala exista mai multe scheme de tratament corecte, dar care nu functioneaza la toti bolnavii, reactia fiecaruia este diferita)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •