dureri abdominale partea stanga

am dureri in partea stanga jos parca ma strange am fost la medic si mi s-a spus ca am sindrom dispeptic bilioduodenal mi s-au facut analize de sange si urina si totul a iesit bine mi s-a recomandat tratament controloc si ibutin dar tot am dureri de care nu scap vin dintr-o data si dupa o vreme trec de obicei dimineata dupa ce manac si seara am citit pe net ca ar putea fi vorba de cancer si m-am cam speriat simptomele se cam potriveau cu ale mele ce ar putea fi ? va rog sa-mi raspundeti. va multumesc anticipat !
2 comentarii

Se pare ca ai colonul iritabil si de asta ai senzatiile astea. La fel si starea de teama, axietatea vin tot din aceast neajuns...Daca vrei sa fii absolut sigur/a ca nu ai nimic serios, poti sa-ti faci o colonoscopie. Oricum, incearca ca ai o dieta sanatoasa, sa nu faci excese si sa nu manaci mancaruri greu de digerat. Nici bauturile acidulate nu-s bune. Deci, nu te gandi la cancere si alte asemenea ; te poti consulta cu un gastroenterolog daca ai dubii. Numai Bine!

Multumesc pentru raspuns m-am dus la gastro mi-a prescris controloc si ibutin si sa tin tratament dar nu mi-au facut colonoscopie...oricum marti ma duc la medicul de familie sarbatori fericite la revedere

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?
- 2Sangerare anala
- 1Durere de burtă și febră
- 1Dureri de stomac