dureri ale globului ocular

20-02-2012
Allexz
Nu este medic/terapeut
Allexz
Buna seara ! am 17 ani si incep sa fiu putin speriata de ce mi se intampla...de 2 zile ma dor globii oculari, daca nu gresesc, adica daca misc privirea sus-jos, stanga-dreapta am dureri destul de mari, si tin sa va aduc la cunostinta ca port ochelari cu dioptrie -0, 5 la ambii ochii, insa aceasta durerea ma deranjeaza destul de tare, dar din cate pot eu observa nu imi afecteaza vederea, nu pot privi in stanga dreapta, sus sau jos, trebuie sa tin privirea fixa, insa si atunci simpt acea durere, , care vine din spalele ochilor, deci globul ocular, cred, si ma ia pe ceafa si in cap.. si este destul incomoda... am citit cazuri asemanatoare, si cum ca aceasta ar fi viroza, sau sinuzita... aveti cumva idee ce este exact ? sau ce ar trebuii sa fac? devin destul de ingrijorata. tin sa mentionez ca in acest moment am rubeola si nu ma pot deplasa la un oftamolog sau neuro-oftamolog ( de care am auzit ca este pentru muschii oculari )...va rog sa ma ajutati ! va multumesc ! ai trebuii sa iau un tratament sau pastile, amtiinflamtor ceva, macar pana pot ajunge la un medic ceva... va rog frumos dr elina ( Dr. Alina Maria Bălţăţeanu) daca ati putea sa imi dati o idee macar despre ce ar putea fi vorba...va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns