dureri ale stomacului- urgent

26-08-2008
mishckaa
Nu este medic/terapeut
mishckaa
simt o durere in zona stomacului careia nu ii gasesc explicatie. la 3 degete deasupra ombilicului care se intinde pana sub coaste in ambele parti, cam cat se intinde stomacul.doctorii nu stiu ce este. am o alimentatie sanatoasa.nu exagerez cu nimik dar nu prea mananc dulciuri. poate stiti vvoi ce poate fii...
8 comentarii
0
26-08-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
O radioscopie gastrica(cu bariu) si o fibrogastroscopie ne-ar ajuta sa stim ce poate fi...Pana atunci se recomanda ca tratament de asteptare un inhibitor al pompei de protoni, de exemplu OMEPRAZOL.
0
26-08-2008, ora 00:00
tudora
Nu este medic/terapeut
tudora
daca medicii te-au controlat :stomac pancreas ficat apendicita fiere atuni ar mai ramane ceva.:ai probleme mai dese cu gazele in stomac sau constipatiile ? acestea dau dureri puternice uneori cu radiere in stomac sipana sub coaste cum spui tu
0
26-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
durerile astea de stomac nu trebuiesc ignorate!!si eu am facut la fel pana cand in urma unor analize la sange am descoperit ca am o bacterie la stomac, helicobacter pylori care imi provoca aceaste dureri!!iar in timp aceasta bacterie netratata poate duce pana la cancer stomacal!mergi si fa-ti analizele necesare!!
0
29-08-2008, ora 00:00
mishckaa
Nu este medic/terapeut
mishckaa
pai si degeaba am facut atatea anal;ize ca tot nu am reusit sa aflu ce am.culmea este ca eu totusi cred ca este de vina si splina care a fost fisurata in proportie de 80% si inca nu s-a regenerat complet!!oare asta o fii?alta explicatie nu am gasit nici eu, nici medicii care m-au consultat pana acuma!!!in schimb, cand mestec guma sau bomboane mentolate, durerea se mai atenueaza, dar creste daca casc sau ragai.!de ce?
0
29-08-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nu am primit raspuns daca v-ati facut fibrogastroscopie si biopsie pt H pylori sau macar R-scopie gastrica. Sigur ca ma gindesc la o gastroduodenita.
0
21-09-2009, ora 13:34
dra
Nu este medic/terapeut
dra
buna ziua,
Am si eu o problema, inainte, acum 4-5 ani aveam aceasta problema dar minora, ma duceam la toaleta de cate ori aveam emotii sau plecam la drum pribabil tot de emotii.
Acum am ajuns mai grav, trebuie sa merg la toaleta de ori de cate ori stiu ca nu am cum, sunt pe masina, sunt intr-un examen, sunt la lucru si am de prezentat un proiect ecvaa, si nu neaparat de emotii, efectiuv ma gandesc ca nu am cum sa ma duc la toaleta si am nevoie sa ma duc.maai grav este ca nu e doar senzatia, chiar am nevoie.Am realizat ca mi-am obisnuit stomacul sa mearga ori de cate ori e nevoie si nu mai rezista sa astepte, sunt zile in care ma duc si de 7-8 ori la toaleta(caand vorbesc de toaleta nu ma refer la urinare...)
Sunt constienta ca e ceva psihologic si ca am nevoie de ajutor psihiatric dar totusi apelez la dumneavoastra in speranta unui ajutor cat de cat util.
Sper sa existe o modalitate de a-mi control eu corpul ssi nu el pe mine!
Multumesc!
0
21-09-2009, ora 13:41
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nu, nu cred ca e problema psihiatrica, eu pledez ptr diagnosticul de COLON IRITABIL. Tratamentul este cu IBUTIN 1 tb/zi În perioadele cu simptomul sus descris, minimum 5 zile consecutiv. Chiar va rog sa reveniti pe forum peste 2-3 saptamini sa ne confirmati daca s-a rezolvat problema.
0
21-09-2009, ora 13:48
dra
Nu este medic/terapeut
dra
Va multumesc de ajutor, sper sa fie unul de natura pozitiva!
Multumesc pentru raspunsul prompt!
O sa revin cu un raspuns peste 2-3 saptamani!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •