Dureri ale testicolului stang
Am 21 de ani si de 3 zile am aceasta durere in testicolul stang, acum s-a mai diminuat. Am mai avut aceasta durere si inainte dar aparea si dupa ce ma odihneam putin, teecea si totul era ok. Acum se pare ca nu trece asa de rapid.
Tin sa mentionez ca atunci cand ejaculam, ejaculam mici formatiuni gelatinoase galbene, zic gelatina pentru ca o puteam lua intre degete si daca o apasam se transforma in..pai nimic, nu stiu cum sa explic dar stiu ca era gelatina. Aceasta nu iesea mereu, numai in anumite momente si zile cu o mica durere inainte. Ejaculam normal, aparea aceasta durere si cu o mica intarziere iesea aceasta gelatina. Cert este ca atunci nu aveam aceasta durere in testicol.
Mai devreme am facut pipi si am simtit ca mai am ceva de dat afara asa ca l-am lasat sa curga, era o mica bula din aceasta "gelatina".
Un medic (nu era urolog) m-a vazut astazi, m-a pipait si a zis ca nu am nimic.
Am sa cer o trimitere la un doctor urolog, dar mai intai vreau sa stiu ce ar putea fi, e ceva grav, e ceva normal? Durerea nu mai e puternica deloc, aproape ca pare ca se duce cu fiecare zi, dar este ciudat. Nu sangerez nici la urinare nici la ejaculare, testicolele sunt in pozitie normala, stari de greata am seara, dar foarte foarte mici si nu cred ca e de la asta. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspun va sunt recunoscator!
Tin sa mentionez ca atunci cand ejaculam, ejaculam mici formatiuni gelatinoase galbene, zic gelatina pentru ca o puteam lua intre degete si daca o apasam se transforma in..pai nimic, nu stiu cum sa explic dar stiu ca era gelatina. Aceasta nu iesea mereu, numai in anumite momente si zile cu o mica durere inainte. Ejaculam normal, aparea aceasta durere si cu o mica intarziere iesea aceasta gelatina. Cert este ca atunci nu aveam aceasta durere in testicol.
Mai devreme am facut pipi si am simtit ca mai am ceva de dat afara asa ca l-am lasat sa curga, era o mica bula din aceasta "gelatina".
Un medic (nu era urolog) m-a vazut astazi, m-a pipait si a zis ca nu am nimic.
Am sa cer o trimitere la un doctor urolog, dar mai intai vreau sa stiu ce ar putea fi, e ceva grav, e ceva normal? Durerea nu mai e puternica deloc, aproape ca pare ca se duce cu fiecare zi, dar este ciudat. Nu sangerez nici la urinare nici la ejaculare, testicolele sunt in pozitie normala, stari de greata am seara, dar foarte foarte mici si nu cred ca e de la asta. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspun va sunt recunoscator!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sperma cu lichid galben!
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 3durere de testicul
- 0Durere testicol
- 3Problema legata de masturbare cred. durere la testicolul drept
- 0Durere testiculara
- 2scurgeri sperma
- 0Sperma de culoare rosiatica!!! AJUTOR.
- 4punct mic si negru in sperma
- 6Retentia spermei
- 6teratozoospermie, există tratament sau nu?
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 3Durere testicul-zona inghinala-picior
- 0Ajutor! Va rog! dureri la testiculul drept
- 0Lichid sub pielea penis, si dureri de testicule
- 0Analiza spema
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
- 1Durere testicul stang
- 4Nu elimin sperma.. dar elimin un lichid transparent văscos
Mai multe informații despre: sperma durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: