Dureri de burta

05-02-2013
Rclaudiu
Nu este medic/terapeut
Rclaudiu
Buna ziu,
De doi ani încoace am dureri de burta aproape in fiecare zi, am fost am facut analize si prima data mi-au găsit lambrii, am luat tratament, dupa ce am terminat tratamentul durerile au reparat in ciuda faptului ca eu am mers a doua oară la analize si au spus ca nu mai am lambrii.O luna doua durerile le simt ca atunci cand imi este greata, dupa doua luni ma doare burta ca atunci cand îţi este foame adică ma roade stomacul chiar daca am mâncat, iarasi dupa o luna durerile sunt in forma de greata si tot aşa se repeta ciclic.Am 18 ani încerc sa mănânc cat mai sănătos nu fumez nu beau si fac mult spor.Durerile sunt cateodata mai accentuate cand fac sport.Sunt luni in care nu ma doare deloc burta.Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii.
Multumesc mult
1 comentarii
0
06-02-2013, ora 01:36
felicia 1971
Nu este medic/terapeut
felicia 1971
PENTRU DOMNUL DR FLUERARU VALERIU. buna seara.ma confruct cu cele mai ciudate simptome.va rog foarte mult sa ma ajutati. toul a inceput in ziua de 12 noembrie cu o zi inainte de ciclul menstrual. de atunci viata mi s a schimbat.totul a inceput brusc cu lipsa de concentrare, tremur si agitatie, dupa care am fost mai bine, pe data de 8 decembrie in ziua cand mi a venit iarasi ciclu menstrual a fost groaznic.: nu am mai putut sta in picioare ( m a pus la pat ), bufeuri de caldura, agitatie, cofuzie, lipsa de concebtrare, tremur, lesin, depresie si senzatia de frica.pe data de 1 ianuarie inainte cu 2 zile pana in ciclul menstrual m a luat simptomele si mai rau. tin sa mentionez ca in luna ianuarie mi a venit menstruatia mai devreme cu 3 zile si in februarie mai devreme cu 4 zile. acum am alte simptome.calduri puternice la cap, ameteli, amorteli, senzatie de lesin. am facut 20 de seturi de analiza sangelui.mi au gasit lipsa de fier.carenta de vitamina D SI HELICOBACTER.am uitat sa mentionez ca locuiesc in ;londra. am 41 de any si am avut 2 sarcinii extrauterine.credeti ca am ceva neurologic sau este un inceput de menopauza ?stau in pat de 2 luni.imi este foarte greu sa inteleg ce se intampl.efectiv am toate simptomele posibile:ceta pe ochi, ma ustura ochii, ma dor toate organele, ma arde in stomac, nu ma pot concentra, depresie, agitatie, sunt nervoasa tot timpul, ma arde in afara gatului, ma dor urechile, ma doare ceafa, simt presiune pe cap, ma arde foarte tare capul, tremur, ametesc, , amortesc mainile, ma dor toate oasele, in special muschii si am slabit 10 kg in 3 luni. multumesc ff mult
Adaugă un comentariu / răspuns