dureri de gat si amigdalele inflamate
vreau si eu un medicament bun pentru durerile de gat si pt ca amigdalele sa nu mai fie inflamate...Multumesc.
3 comentarii
de ce nu consulti un medic orelist?
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
Durerile de gat.e un termen foarte general.
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Lekoklar iti recomand... eu asa dau la pacientii mei dar depinde de marime, inflamare, consulta un medic ORL mai bn, si eu sunt medic ORL dar nu iti pot spune daca nu iti vad amigdalele asa ca mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri de gat...foarte mari
- 4durere gat si vajait in ureche
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 4amigdala umflata
- 4ma doare gatul
- 3Probleme cu amigdalele
- 7sialadenita submandibulara.. ce investigatii se mai pot face: eco cervicala, biorezonanta?
- 7Acum 3 zile am fost diagnosticat cu faringita acuta
- 1Dureri cand intorc gatul stanga-dreapta
- 3Puroi pe amigdale in fiecare luna
- 0Sputa galbuie noaptea si durere de gat
- 7Amigdala dreapta umflata
- 1Amigdalele mărite si tuse
- 3Amigdale inflamate si ganglioni mariti in zona gatului
- 3Amigdalite mărite cu febra mare
- 1Amigdale umflate insotite de o secretie alba purulenta
- 2Hipertrofie amigdaliană unilaterala la copil mic
Mai multe informații despre: Durere de gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: