dureri de gat si amigdalele inflamate
vreau si eu un medicament bun pentru durerile de gat si pt ca amigdalele sa nu mai fie inflamate...Multumesc.
3 comentarii
de ce nu consulti un medic orelist?
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
Durerile de gat.e un termen foarte general.
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Lekoklar iti recomand... eu asa dau la pacientii mei dar depinde de marime, inflamare, consulta un medic ORL mai bn, si eu sunt medic ORL dar nu iti pot spune daca nu iti vad amigdalele asa ca mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 5polip pe o amigdala la copil de 3 ani
- 32amigdalite cu carnite!
- 4amigdale inflamate
- 4mononucleoza
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 3durere in gat
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 10Probleme cu amigdalele
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 1Amigdale inflamate!
- 1Amigdalele mărite si tuse
- 3Amigdalite mărite cu febra mare
- 3Durere de gat si ureche ce persista de mai bine de 1 luna..
- 2Amigdalele umflate extrem de rau
- 1Amigdalita pultacee?
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
- 2Amigdale marite
Mai multe informații despre: Durere de gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: