dureri de gat si amigdalele inflamate
vreau si eu un medicament bun pentru durerile de gat si pt ca amigdalele sa nu mai fie inflamate...Multumesc.
3 comentarii
de ce nu consulti un medic orelist?
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
Durerile de gat.e un termen foarte general.
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Lekoklar iti recomand... eu asa dau la pacientii mei dar depinde de marime, inflamare, consulta un medic ORL mai bn, si eu sunt medic ORL dar nu iti pot spune daca nu iti vad amigdalele asa ca mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 2dureri la amigdale
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 5polip pe o amigdala la copil de 3 ani
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 5sunt disperata - stare permanenta de discomfort in gat si gura
- 2Durere de gat persistenta, tratament de la medic fara rezultat
- 5Puroi pe amigdale
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 3Puroi pe amigdale
- 2una din amigdale este marita cat o nuca
- 0polipi si amigdale marite
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 17Durere in gat de 3 luni
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 2Amigdalita cronica cazeoasa
- 2Durere de gat - torticolis - cred, nu sunt expert.
- 3Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
- 2Ma doare amigdala dreapta
Mai multe informații despre: Durere de gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: