dureri de ovare, scurgere abundenta
Din primavara acestui an constat o scurgere mai abundenta care isi modifica consistenta pe perioada dintre menstre. a ajuns sa aiba si un miros foarte neplacut, care ma urmareste. am incercat multe tipuri de ovule, am luat antibiotic, pentru ca la un moment dat am avut in perioada ovulatiei scurgeri atat de grele si consistente, cu aspect de puroi, incat am intrat in panica. prin iunie am fost la medic, am facut un test citologic, iar singura mentiune de pe el era despre o inflamatie iar tratamentul prescris au fost ovulele Meclon si spalatura cu apa oxigenata la final, cu mentiunea in urma controlului ca aparatul meu genital arata foarte bine. fara niciun succes. mirosul este extraordinar de "neconfortabil", iar consistenta ca de iaurt a secretiei abundente, de asemenea.
Macar o idee despre ce afectiune ar putea fi, cauze care duc la asemenea simtome...daca stie cineva despre ce ar putea fi vorba...cancer..sau orice altceva, va astept cu un raspuns.
Macar o idee despre ce afectiune ar putea fi, cauze care duc la asemenea simtome...daca stie cineva despre ce ar putea fi vorba...cancer..sau orice altceva, va astept cu un raspuns.
1 comentarii
Ma indoiesc ca analizele au fost complete, repeta macar analiza secretiei daca nu si PAP. Eventual mai consulta si alt ginecolog, aparatul genital nu poate "arata foarte bine" atata timp cat exista aceste manifestari care sigur se pot rezolva cu un tratament adecvat. Numai Bine!
Alte subiecte recente din această secțiune: