Dureri de sani dupa pierderea sarcinii
Buna!
Acum 3 zile am efectuat un avort medicamentos deoarece bebele nu mai era in viata de 4 saptamani. Eram însărcinată in 12 săptămâni însă el a stagnat la mărimea corespunzatoare săptămânii a 8 a. Cauza mi a spus doctorul meu ca ar poate fii infectia urinara pe care o am.:( deoarece toate celelalte analize erau bune.. acum mi s au umflat sânii si ma dor foarte tare, uneori simt ca ma strang foarte tare si imi curge un lichid din ei.
Este normal ? Ce as putea sa fac? La doctor am programare peste 5 zile pentru ecografie...
Acum 3 zile am efectuat un avort medicamentos deoarece bebele nu mai era in viata de 4 saptamani. Eram însărcinată in 12 săptămâni însă el a stagnat la mărimea corespunzatoare săptămânii a 8 a. Cauza mi a spus doctorul meu ca ar poate fii infectia urinara pe care o am.:( deoarece toate celelalte analize erau bune.. acum mi s au umflat sânii si ma dor foarte tare, uneori simt ca ma strang foarte tare si imi curge un lichid din ei.
Este normal ? Ce as putea sa fac? La doctor am programare peste 5 zile pentru ecografie...
2 comentarii
Puteti lua Dostinex cate 1/2 de comprimat la 12 ore 2 zile!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina oprita in evolutie
- 16probleme ale sanilor
- 4pierdere de sarcina
- 3probleme in timpul sarcinii
- 5-Metaplazie scuamoasa extinsa- - e ceva asociat cu cancerul?
- 3Problema la unul din sani
- 1Sarcina oprita din evolutie va rog astept raspuns
- 2Nu am apucat sa iau acid folic... se poate sa fie asta cauza unei sarcini oprite in evolutie?
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 2Durere la un san
- 5Avort spontan sau chiuretaj
- 0Analize secretie san
- 2Sarcina oprita din evolutie - trombofilie
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
- 0Sarcina oprita din evolutie 9 sapt si 4 zile
- 3Secretie san adolecenta
Mai multe informații despre: Scurgerile mamare Scurgerile mamelonare Scurgerile prin mamelon sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: