dureri de stomac
Buna ziua,
Am 65 ani si de 1 saptamana ma roade stomacul si trebuie sa mananc ceva si apoi imi trece.De 2 zile am dureri de stomac, crampe puternice care ma tin vreo 3 ore si apoi imi trec.Imi puteti sugera despre ce boala as avea si ce tratament mi-ar trebui.
Am 65 ani si de 1 saptamana ma roade stomacul si trebuie sa mananc ceva si apoi imi trece.De 2 zile am dureri de stomac, crampe puternice care ma tin vreo 3 ore si apoi imi trec.Imi puteti sugera despre ce boala as avea si ce tratament mi-ar trebui.
1 comentarii
Ati putea avea ceva leziuni la nivelul stomacului.Incercati sa nu mai mancati prajeli o perioada ci mai mult fructe si legume crude.Renuntati la cafea daca obisnuiti sa beti, iar ca tratament va recomand Bitter suedez.Trateaza gastrita, afectiuni ale stomacului si umflaturi ale ficatului.E foarte bun si eficient.Multa sanatate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 2Ce poate sa fie ?
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 2O intrebare.
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 3Ce se intampla cu mine?
- 2dureri de stomac
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 4Dureri acute de stomac
- 0artrita reactiva... are legatura cu inflamatia articulatiilor sau poate fi altceva mai grav?
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 1Durere acuta de stomac
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 5Durere de stomac
- 0Dureri persistente de stomac
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: