dureri stomacale
buna ziua tuturor!
reiau acest subiect, datorita faptului ca aceasta problema de sanatate persista de 2 ani;
primele simptome ale ulcerului au aparut acum 2 ani cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara anului trecut, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo doua luni au aparut iar dureri de stomac, puternice si suparatoare
reiau acest subiect, datorita faptului ca aceasta problema de sanatate persista de 2 ani;
primele simptome ale ulcerului au aparut acum 2 ani cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara anului trecut, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo doua luni au aparut iar dureri de stomac, puternice si suparatoare
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 3Dureri in partea stanga a stomacului
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 0sensibilitate la stomac dupa argila
- 3Ce se intampla cu mine?
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 2Dureri de stomac
- 3disconfort digestiv
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 2probleme cu stomacul, refluzul gastric si regurcitatie blocata
- 0Durere la stomac
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 1durere de burta
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 0O înțepătură in stomac, acum doar dureri.
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: