dureri de stomac

06-09-2012
anna_sv
Nu este medic/terapeut
anna_sv
iau diane 35 de 5 luni.luna trecuta aminceput blistiera mai devreme cu o zi (ziua 7 adica luni in loc de ziua 8 marti) mi am dat seama de greseama abia dupa ce am terminat blistiera, acumsunt in saptamana de pauza, acum cand ar trebui sa incep noul blistier marti cum ar fi normal sau merg in continuare cu ziua de luni. Iar de 3 zile am o durere de stomac permanenta si greata. este posibila o sarcina daca am incepul mai devreme cu o zi ???
2 comentarii
0
06-09-2012, ora 17:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Începerea mai devreme cu o zi nu are consecinţe asupra nivelului protecţiei contraceptive.
2. Respectaţi pauza de 7 zile, chiar dacă asta înseamnă devansarea zilei din săptămână la care eraţi obişnuită să începeţi blister nou.
3. Durerea din aria stomacului şi greaţa par a fi o problemă fără legătură cu anticoncepţionalele, pentru care e bine să vă adresaţi doctorului dv. Poate să fie vorba de o banalitate, dar poate fi şi debutul unei boli care necesită tratament şi urmărire, aşa cum este, de exemplu, ulcerul.
0
25-09-2012, ora 13:03
Paula123
Nu este medic/terapeut
Paula123
Buna.am si eu o problema.Am inceput anticonceptionalele acum o saptamana.ma simt foarte rau de la ele..seara dupa o ora umate dupa ce le iau..imi bate inima fff tare si am senzatia de sufocare..iar in fiecare dimineata cand ma trezesc...am scaune moi si greturi si a fost si cand am vomitat...Dar asta mi se intampla in fiecare zi..doar de cand am inceput pastilele..ar trebui sa le intrerup?va rog autati-ma.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •