Dureri de stomac dupa defecatie
Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu p problema putin ciudata dupa parerea mea. Mai bine spus dupa defecatie (care nu este deloc fortata ) cam la 30 de minute apare o durere de stomac cu greata, tremur, uneori transpiratii. Aceste stari dureaza destul de mult timp si pana la o ora chiar. Am fost la medic unde am primit medicamentatie. Nexium si Motilium. In urma administrarii acestor medicamente recunosc ca dupa prima zi au disparut greata si durerea de stomac in schimb m-am ales cu tulburari de vedere, somnolenta dureri de cap, agitatie, nervozitate, tulburari ale sistemului nervos, durere in partea ficatului si in spate si o stare generala prosta. Este posibil ca unul dintre aceste doua medicamente da dea asemenea discomfort ?
2 comentarii
Buna ziua.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 3Probleme stomac - demoralizare
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 1durere stomac
- 6Dureri de stomac si in spate.
- 2dureri de stomac si voma
- 3Ce se intampla cu mine?
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 4Dureri acute de stomac
- 6probleme la stomac de cateva luni, cand mananc dulce si mancare acrisoara
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 3durere stomac
- 2dureri stomacale
- 6Mirosul gurii
- 0Discomfort abdominal
- 0O înțepătură in stomac, acum doar dureri.
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: