Dureri de stomac dupa defecatie
Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu p problema putin ciudata dupa parerea mea. Mai bine spus dupa defecatie (care nu este deloc fortata ) cam la 30 de minute apare o durere de stomac cu greata, tremur, uneori transpiratii. Aceste stari dureaza destul de mult timp si pana la o ora chiar. Am fost la medic unde am primit medicamentatie. Nexium si Motilium. In urma administrarii acestor medicamente recunosc ca dupa prima zi au disparut greata si durerea de stomac in schimb m-am ales cu tulburari de vedere, somnolenta dureri de cap, agitatie, nervozitate, tulburari ale sistemului nervos, durere in partea ficatului si in spate si o stare generala prosta. Este posibil ca unul dintre aceste doua medicamente da dea asemenea discomfort ?
2 comentarii
Buna ziua.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 2ulcer
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 3durere stomac si spate?
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 1durere stomac
- 21Vagotomia supraselectiva
- 2dureri de stomac
- 3durere stomac de la un kebap?
- 4Dureri acute de stomac
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 0Dureri de stomac mici si constante
- 3dureri stomac
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 2Durere de stomac sau splina sau?
- 1probleme la colon
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 16Durere de stomac urmată de o durere puternica in spapate
- 0Dureri mari de stomac
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: