Dureri de urechi
De un timp pot spune o lună, au început să mă doară ambele urechi. Pe zi ce trecea s-au agravat. Simt o durere gen în interior nu știu, parcă mă dor împreună cu amigdalele.. Mă dor când mestec. Iar daca înghit ma dor Dacă ridic puțin tonul simt o durere surda.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
2 comentarii
1. Dacă durerea este însoțită de auz scăzut. Da.. Poate fi un dop de ceara care apasă pe timpan și e cazul de orl
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 3Durere urechi - la intamplare si de scurta durata
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 3Dureri crunte de ureche
- 8durere de urechi
- 4de ceva timp ma tot dor urechile
- 3dureri la pavilionul urechii
- 4Dureri insuportabile la ambele urechi, va rog ajutati-ma!!
- 1durere ceafa urechi maxilar
- 0Durerea in spatele urechii
- 1Dureri ureche-gura
- 1Dureri de urechi
- 1Dureri foarte mari de urechi
- 2Sechele dupa o otita netratata
- 1Durere exterioara ambele urechi
- 1Durere de gat și senzație de gat umflat+durere de ureche stânga
- 1Durere urechea stanga zilnic dupa operatie la mastoida stanga
Mai multe informații despre: Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: