Dureri de urechi
De un timp pot spune o lună, au început să mă doară ambele urechi. Pe zi ce trecea s-au agravat. Simt o durere gen în interior nu știu, parcă mă dor împreună cu amigdalele.. Mă dor când mestec. Iar daca înghit ma dor Dacă ridic puțin tonul simt o durere surda.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
2 comentarii
1. Dacă durerea este însoțită de auz scăzut. Da.. Poate fi un dop de ceara care apasă pe timpan și e cazul de orl
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere insuportabila in urechea dreapta, dati-mi un sfat?
- 0Durere cap si ureche!
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 1Durere ureche
- 23durere de ureche de la curent
- 2Durere ureche
- 1Dureri ureche-gura
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 2dureri, usturime in git, febra
- 1intepaturi in ureche
- 5Otoragia, durere ureche si stare subfebrila
- 1Sinuzita persistenta
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 2Durere ureche
- 2Durere de ureche
- 2Mă doare amigdala stângă, cu tot cu urechea stângă cand înghit!
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 0Durere de urechi, nas infundat.
Mai multe informații despre: Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: