Dureri dentare

Buna ziua,
In urma cu o saptamana mi s-au slefuit cativa dinti pentru o proteza de ceramica si cobalt. Intrebarea mea este daca e normal ca dupa atatea zile sa am inca dureri, pentru ca ma doare foarte tare, inclusiv noaptea sau cand mananc.Imi trece doar daca i-au algocalmin.
Va multumesc anticipat
In urma cu o saptamana mi s-au slefuit cativa dinti pentru o proteza de ceramica si cobalt. Intrebarea mea este daca e normal ca dupa atatea zile sa am inca dureri, pentru ca ma doare foarte tare, inclusiv noaptea sau cand mananc.Imi trece doar daca i-au algocalmin.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere insuportabila masea
- 4durerea si alaptarea
- 3Dureri incisiv la atingere
- 7sex oral - doresc un rasp
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 3Durere de masea
- 0Durere de masea
- 5Durere de dantura si obraz care tine de aprox 6 sapt !
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 1dureri de masele si ureche
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 1Durere Masea curatata.
- 0problema serioasa dureri dentare
- 1Durere masea, nerv extras si aplicată plomba
- 1Durere masea
- 8ajutati-ma
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 1Durere dinte fara carie
- 2Dinti amortiti
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: