dureri din cauza anticonceptionalelor

22-01-2008
Adelina Mihai
Nu este medic/terapeut
Adelina Mihai
Buna! Folosesc anticonceptionale Yasmin de un an si ceva, la indicatiile medicului ginecolog. Inca de la inceput am avut dureri abdominale si de sani. Acum 7 luni, medicul mi-a spus ca acestea se datoreaza contraceptivelor si, dupa ce organismul se va obisnui cu ele, vor disparea. Acesta lucru nu s-a intamplat, ba din contra, sunt tot mai prezente. Mentionez ca am menstruatie regulata si nu am dureri in timpul actului sexual. Pana sa merg la o noua consultatie, as vrea sa aflu si parerea voastra in privinta acestui subiect. Multumesc!
1 comentarii
0
23-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anticoncepţionalele pot da probleme la sâni. În schimb, nu dau dureri ovariene, dimpotrivă, sunt folosite ca tratament în unele tipuri de dureri ovariene.
Singurele tipuri de dureri abdominale pe care le pot da anticoncepţionalele sunt cele din dreapta sus, din dreptul ficatului.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul