Dureri genitale
Am 20 de ani si am partener sexual de mai bine de 3 luni, recent (2-3 zile) am mancarimi insuportabile in zona genitala insotite de dureri si usturimi. Am citit pe internet ca in asa cazuri sunt bun venite baile cu bicarbonat de sodiu, si evident ca am incercat remediul dar pana cand nici un efect. Durerea este extrem de mare si in timpul actului sexual, ce poate fi? si care ar fi remediul?
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesara vizita la un medic ginecolog insotita de un examen de secretie. De asemenea este indicat sa nu aveti contact sexual pana la vizita la medicul ginecolog.
O zi placuta!
Este necesara vizita la un medic ginecolog insotita de un examen de secretie. De asemenea este indicat sa nu aveti contact sexual pana la vizita la medicul ginecolog.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 4mancarimi in zona inghinala
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 0problema in zona genitala
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 7Infectie transmisibila sexual
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 3de vreo 6 luni am mancarimi in zona inghinara si imi apar foarte des
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 1Bubițe pe labiile mici
- 2Ce poate fi?
- 1Usturime in zona intima
- 2Posibil ceva boală de piele?!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: