dureri in calcai
Buna ziua dle dr. M.Uscatu,
Am inteles ca dvs. considerati ca pt. durerile de calcai este necesar in primul rand un diagnostic corect. Puteti sa ma indrumati catre cineva care poate sa puna alt diagnostic decat pinteni calcaneeni? Pentru ca mama mea a fost diagnosticata astfel si se pare ca nimeni nu poate pune un altfel de diagnostic. Dvs. puneti astfel de diagnostice sau va ocupati numai de chirurgie?
Va multumesc anticipat
Am inteles ca dvs. considerati ca pt. durerile de calcai este necesar in primul rand un diagnostic corect. Puteti sa ma indrumati catre cineva care poate sa puna alt diagnostic decat pinteni calcaneeni? Pentru ca mama mea a fost diagnosticata astfel si se pare ca nimeni nu poate pune un altfel de diagnostic. Dvs. puneti astfel de diagnostice sau va ocupati numai de chirurgie?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Buna ziua!
Eu ma ocup in mod special de aceasta patologie, prin urmare va stau la dispozitie cand doriti sa aflati cauza talalgiilor (durerilor calcaneene).
Pana atunci este imperios necesar sa refuzati cu strictete atat infiltratiile cortizonice locale, cat si iradierea cu Radiatii Roentgen.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Eu ma ocup in mod special de aceasta patologie, prin urmare va stau la dispozitie cand doriti sa aflati cauza talalgiilor (durerilor calcaneene).
Pana atunci este imperios necesar sa refuzati cu strictete atat infiltratiile cortizonice locale, cat si iradierea cu Radiatii Roentgen.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus