dureri in partea stanga.
sotul meu e plecat in germania la lucru. in urma eforturilor fizice, cred, a inceput sa simta dureri mari in partea stanga. a fost la doctor dar nu stie limba atat de bine incat sa inteleaga termeni medicali. i-a spus doar ca la palpare se simt niste noduli sau chisturi si ca trebuie operat. inaite cu un an a fost operat de apendice si nu cred ca a facut pauza necesara fizica. se poate trage de la operatie, dar este vorba de partea stanga? sau e vorba de ceva chisturi cancerigeni? sau ce poate fi? repet, nu intelege altceva din ce a spus doctorul doar ca e vorba de operatie. doctorul doar l-a palpat si i s-au luat 3 mostre de sange...si totusi i-a confirmat operatia.
2 comentarii
Nu va operati asa din graba in nici un caz. Si nu inainte de a fi vazut mai multi medici.
In stanga este splina daca cea este cea palpata.
Chiar daca sunt noduli sau chisturi numai prin palpare nu stiu daca se poate spune ceva concret.
Si operatia cum scoate chisturile din organ daca este sa fie prezente ? Au sie el un rol, nimic nu apare intamplator si cele mai multe lucruri nu se pot scoate fara a dauna.
Iar splina este un organ vital care nu se poate opera asa cu una cu doua si medicina nu prea ii cunoaste inca importanta. Se trezeste la urma si fara splina...iar scuza va fi "pai erau prea multe chisturi".
Exista un remediu homeopat care vindeca splina mai bine decat bistruirul doctorilor.
In stanga este splina daca cea este cea palpata.
Chiar daca sunt noduli sau chisturi numai prin palpare nu stiu daca se poate spune ceva concret.
Si operatia cum scoate chisturile din organ daca este sa fie prezente ? Au sie el un rol, nimic nu apare intamplator si cele mai multe lucruri nu se pot scoate fara a dauna.
Iar splina este un organ vital care nu se poate opera asa cu una cu doua si medicina nu prea ii cunoaste inca importanta. Se trezeste la urma si fara splina...iar scuza va fi "pai erau prea multe chisturi".
Exista un remediu homeopat care vindeca splina mai bine decat bistruirul doctorilor.
revin. i-au facut analizele si au spus ca este un inceput de hernie dar ca nu necesita operatie. intrebarea este ca daca exista ceva tratamente hemeopate sau de oricare astfel incat sa se amelioreze sanatatea ca sa poate lucra din nou.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial