Dureri in piept si spate
Buna seara. am 21 de anj si ma doare in piept si spate de cateva zile...uneori simt ca nu am suficient aer
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
In luna august am mers la urgente cu aceleasi simptome si mi.o facut o electrocardiograma...si a iesit ok...in urma analizelor mi.o zis ca am o spasmofilie..de la lipsa de calciu..am urmat 3 luni cate 10 zile de calciu si magneziu si acele simtome au trecut.acum de o saptamana au revenit.am luat iar calciu dar fara efect...mentionez ca am bacut cateva zile cafea si de atunci au aparut..sunt si insarcinata...si disperata.ce as putea sa am.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Durere in piept, retrosternala sau mediastinala
- 2durere in piept
- 3Dureri in gat si in piept
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 1dureri in piept, 18 ani
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 1greutate in piept
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 3durere si strangere in capul pieptului.Va rog ajutati-ma!
- 2Intepaturi in piept
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 0Dureri i furca pieptului
- 1Bola de stomac
- 5Probleme inima?
- 2Dureri de inima
- 0Durere in piept partea dreaptă la efort
- 1Dureri în piept persistente și dificultate în a respira
- 1Probleme de sănătate
- 1Durere stern
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: