Dureri in timpul actului sexual
AM 24 de ani iar in ultimii 2 ani am stat singura, fara un partener si fara a intretine relatii...de cateva luni sunt impreuna cu un baiat foarte dragut pe care il iubesc enorm...am insa o problema am incercat sa facem dragoste dar nu am reusit..pentru ca eu am o durere atunci cand incearca sa o introduca...am incercat si cu lubrifiant cumparat din farmacie..pot zice ca a reusit sa o introduca un pic m-ai mult, insa doar atat...as dori sa stiu daca pot face ceva anume...pt ca ma gandesc ca daca ma duc la medic imi rade in fata vazand cati ani am si cat timp am stat fara a intretine relatii sexuale...astept un rasp multumesc frumos
2 comentarii
Nu o sa rada nimeni de tine, poate fi vorba de vaginism.
Vaginismul este un spasm involuntar al muschilor diafragmei pelviene, in special al celor care inconjoara intrarea in vagin. Atunci cand muschii intra in spasm, vaginul devine dificil sau imposibil de penetrat.. Multi factori diferiti pot cauza vaginismul: act sexual dureros, infectii vaginale, anxietatea si dificultatea de excitare sau lubrifiere sunt doar cateva dintre acestea. Experiente traumatizante din trecut ca de exemplu abuzul sexual, violul, nasteri complicate, interventii chirurgicale sau atitudini negative fata de sex pot toate contribui la spasmul muscular involuntar al peretelui vaginal. Exista vaginism primar, tulburarea survenind de la primul contact sexual, si secundar, atunci cand apare dupa o perioada de relatii sexuale satisfacatoare.
Nu stiu daca te regasesti in descrierea facuta, dar ptr arezolva problema trebuie un consult ginecologic.
Iti doresc rezolvare grabnica
.
Vaginismul este un spasm involuntar al muschilor diafragmei pelviene, in special al celor care inconjoara intrarea in vagin. Atunci cand muschii intra in spasm, vaginul devine dificil sau imposibil de penetrat.. Multi factori diferiti pot cauza vaginismul: act sexual dureros, infectii vaginale, anxietatea si dificultatea de excitare sau lubrifiere sunt doar cateva dintre acestea. Experiente traumatizante din trecut ca de exemplu abuzul sexual, violul, nasteri complicate, interventii chirurgicale sau atitudini negative fata de sex pot toate contribui la spasmul muscular involuntar al peretelui vaginal. Exista vaginism primar, tulburarea survenind de la primul contact sexual, si secundar, atunci cand apare dupa o perioada de relatii sexuale satisfacatoare.
Nu stiu daca te regasesti in descrierea facuta, dar ptr arezolva problema trebuie un consult ginecologic.
Iti doresc rezolvare grabnica
.
Sexul se invata in timp, la fel ca si multe alte lucruri. In caz ca exista dorinta si rabdare, mucusul vaginal ar fi suficient pentru o penetrare fara probleme. O persoana care a invatat si prins gustul sexului, nu poate face pauze de 2 ani. Incetul cu incetul invata placerea sexuala: adica relaxare, excitare, dorinta, abia trecand prin toate astea se trece si la introdus si penetrare.
De ce nu reusiti? Deoarece creatza.baby nu se "uda" datorita lipsei acelor etape mentionate mai sus. Nu recurgeti la lubrifianti!!! Acestia sunt pentru alte zone, pentru persoane cu probleme, homo etc. Tinerii NU ar trebui sa foloseasca lubrifianti, deoarece au suficienti hormoni care ii ajuta sa ajunga la sex de calitate sau dragoste (nu conteaza cum ii spuneti).
De ce nu reusiti? Deoarece creatza.baby nu se "uda" datorita lipsei acelor etape mentionate mai sus. Nu recurgeti la lubrifianti!!! Acestia sunt pentru alte zone, pentru persoane cu probleme, homo etc. Tinerii NU ar trebui sa foloseasca lubrifianti, deoarece au suficienti hormoni care ii ajuta sa ajunga la sex de calitate sau dragoste (nu conteaza cum ii spuneti).
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act