dureri in timpul actului sexual + usturimi
buna ziua,
am 22 de ani si de anul trecut am o relatie sexuala cu un barbat. problema este ca eu nu simt nicio placere in timpul actului sexual, ba din contra, simt foarte des dureri si usturimi greu de suportat. de multe ori imi doresc sa se termine mai repede pt ca nu mai suport durerea. ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot bucura si eu de acele momente ca toata lumea? precizez ca ma doare in orice pozitie. multumesc si astept raspuns
am 22 de ani si de anul trecut am o relatie sexuala cu un barbat. problema este ca eu nu simt nicio placere in timpul actului sexual, ba din contra, simt foarte des dureri si usturimi greu de suportat. de multe ori imi doresc sa se termine mai repede pt ca nu mai suport durerea. ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot bucura si eu de acele momente ca toata lumea? precizez ca ma doare in orice pozitie. multumesc si astept raspuns
3 comentarii
Sunt multe cauze posibile, cauze pe care le numim "organice", de exemplu herpesul, cauze "functionale", de exemplu insuficienta lubrifierii si cauze pur "psihologice". Este nevoie de un consult medical, care ar putea recomanda si cateva investigatii.
offf, si eu am aceasta problema si am renuntat sa mai sper. Nici nu stiu cum e un orgasm. Vrei sa vorbim?
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
oare este ceva grav? pt ca mi se pare ciudat ca un lucru care este frumos si placut pt majoritatea sa fie un cosmar pt mine. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 10Usturime a capului penisului
- 18legat de sex..
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 4durere la penetrare - ce trebuie sa fac sa nu mai am durerile astea?
- 6am usturimi cand fac sex
- 3Probleme in timpul actului sexual
- 0Usturime vaginala
- 12Boala?
- 4usturimi vaginale
- 12durere mare la penetrare
- 1Mancarime si usturime
- 2usturimi vaginale
- 2De ce ma doare cand fac dragoste cu prietenul meu???
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 0Usturime la contact
- 1Durere in timpul actului sexual
- 0Clitoris dureros in urma operatiei
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: