dureri in timpul actului sexual + usturimi
buna ziua,
am 22 de ani si de anul trecut am o relatie sexuala cu un barbat. problema este ca eu nu simt nicio placere in timpul actului sexual, ba din contra, simt foarte des dureri si usturimi greu de suportat. de multe ori imi doresc sa se termine mai repede pt ca nu mai suport durerea. ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot bucura si eu de acele momente ca toata lumea? precizez ca ma doare in orice pozitie. multumesc si astept raspuns
am 22 de ani si de anul trecut am o relatie sexuala cu un barbat. problema este ca eu nu simt nicio placere in timpul actului sexual, ba din contra, simt foarte des dureri si usturimi greu de suportat. de multe ori imi doresc sa se termine mai repede pt ca nu mai suport durerea. ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot bucura si eu de acele momente ca toata lumea? precizez ca ma doare in orice pozitie. multumesc si astept raspuns
3 comentarii
Sunt multe cauze posibile, cauze pe care le numim "organice", de exemplu herpesul, cauze "functionale", de exemplu insuficienta lubrifierii si cauze pur "psihologice". Este nevoie de un consult medical, care ar putea recomanda si cateva investigatii.
offf, si eu am aceasta problema si am renuntat sa mai sper. Nici nu stiu cum e un orgasm. Vrei sa vorbim?
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
oare este ceva grav? pt ca mi se pare ciudat ca un lucru care este frumos si placut pt majoritatea sa fie un cosmar pt mine. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri si dureri genitale
- 15nu simt placere
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 3usturimi vaginale
- 0cred ca am candida...
- 6usturime ingrozitoare, urinare in permanenta si cu durere
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 2Durere la penetrare!
- 4usturimi vaginale
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 1Durere in timpul actului sexual
- 0Usturimi vaginale
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 4Ce înseamnă ?
- 9Act sexual anormal
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: