dureri in timpul contactului sexual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in o problema.In ultimul timp la penetrare si in timpul actului sexual am dureri mari si ma ustura.Nu am schimbat partenerul de 5 ani. La control mi-a spus ca "este in regula, colul arata bine, nu sunt infectii". Am oprit pastilele anticonceptionale din aprilie, anul acesta, in speranta ca dupa nunta vom face un bebe. De atunci am avut menstruatia regulata la 28 de zile, insa luna trecuta am avut o intarziere de 10 zile.
Mentruatia a fost mai cantitativa. In rest nimic. In plus am probleme cu balonarea frecvent si sensibilitate la frig
Multumesc pt raspuns
Va rog sa ma ajutati in o problema.In ultimul timp la penetrare si in timpul actului sexual am dureri mari si ma ustura.Nu am schimbat partenerul de 5 ani. La control mi-a spus ca "este in regula, colul arata bine, nu sunt infectii". Am oprit pastilele anticonceptionale din aprilie, anul acesta, in speranta ca dupa nunta vom face un bebe. De atunci am avut menstruatia regulata la 28 de zile, insa luna trecuta am avut o intarziere de 10 zile.
Mentruatia a fost mai cantitativa. In rest nimic. In plus am probleme cu balonarea frecvent si sensibilitate la frig
Multumesc pt raspuns
1 comentarii
Verificati sa nu fie o infectie genitala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 3dureri in timpul actului sexual.. cum diminuez aceasta problema?
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 5Probleme in timpul actului sexual
- 6Repaus sexual indelungat - durere in timpul actului sexual!
- 8In timpul actului sexual simt o durere ingrozitoare
- 3Dureri la prietena mea in timpul actului
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 5Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie
- 6am usturimi cand fac sex
- 5dureri in timpul actului sexual
- 7dispareunie
- 1Dureri in timpul actului sexual
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 4durere ovare
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 0Dureri vaginale