dureri in timpul contactului sexual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in o problema.In ultimul timp la penetrare si in timpul actului sexual am dureri mari si ma ustura.Nu am schimbat partenerul de 5 ani. La control mi-a spus ca "este in regula, colul arata bine, nu sunt infectii". Am oprit pastilele anticonceptionale din aprilie, anul acesta, in speranta ca dupa nunta vom face un bebe. De atunci am avut menstruatia regulata la 28 de zile, insa luna trecuta am avut o intarziere de 10 zile.
Mentruatia a fost mai cantitativa. In rest nimic. In plus am probleme cu balonarea frecvent si sensibilitate la frig
Multumesc pt raspuns
Va rog sa ma ajutati in o problema.In ultimul timp la penetrare si in timpul actului sexual am dureri mari si ma ustura.Nu am schimbat partenerul de 5 ani. La control mi-a spus ca "este in regula, colul arata bine, nu sunt infectii". Am oprit pastilele anticonceptionale din aprilie, anul acesta, in speranta ca dupa nunta vom face un bebe. De atunci am avut menstruatia regulata la 28 de zile, insa luna trecuta am avut o intarziere de 10 zile.
Mentruatia a fost mai cantitativa. In rest nimic. In plus am probleme cu balonarea frecvent si sensibilitate la frig
Multumesc pt raspuns
1 comentarii
Verificati sa nu fie o infectie genitala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15nu simt placere
- 37durere in timpul actului sexual
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 2Dureri la penetrare!!! HELP HELP :(((
- 6durere dupa actul sexual
- 2dureri in timpul actului...
- 3nu imi place sexul
- 6Penetrare dureroasa... De orgasm nici sa nu povestec
- 6dureri in timpul actului sexual
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 17Virgina sau nu?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 0Sex
- 2Probleme in timpul actului sexual
- 1Usturime in timpul contactului sexual! Help!!!
- 0Dureri vaginale
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
- 0Dureri in timpul actului sexual in timpul sarcinii
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: