Dureri in timpul contactului sexual si dupa.

05-06-2013
Raluca2896
Nu este medic/terapeut
Raluca2896
Buna ziua!
Am o problema si vreau sa aflu cat de grava este. Luni, 03.06.2013 am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu, suntem de un an jumatate impreuna, dar niciodata nu mi s-a intamplat ca acum. Primul contact sexual a decurs fara probleme, nu am avut dureri absolut deloc, dupa cca jumatate de ora a avut loc al doilea contact sexual, la un moment dat, el fiind deausupra penetrarea a fost mai adanca, astfel au aparut dureri din ce in ce mai agresive, am semnalat faptul ca ma doare si ne-am oprit, insa imediat dupa ce ne-am oprit, aveam dureri insuportabile, intepaturi in vagin, dureri ovariene(cel putin asa tind sa cred), dureri de spate in zona de jos, usturimi la eliminarea urinei. Cat timp stateam intinsa in pat linisita, totul era bine, dar imediat ce ma miscam putin, aveam crampe insuportabile, marti de dimineata am luat o pastila, ibalgin, dupa cateva ore durerea s-a diminuat, dupa 6 ore am luat o a doua pastila si s-a diminuat din nou, insa nu considerabil, mentionez ca abia puteam sa merg. Este un chist ovarian, ori o inflamatie a organelor mele genitale? Cat de grav este? Daca stiti vreun remediu naturist ori medical, nu ezitati sa-mi comunicati. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
05-06-2013, ora 13:24
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna ziua, consultaţi un medic ginecolog. Dacă durerea persistă fără prezenţa unei cauze medicale, atunci adresaţi-vă unui psiholog, există tulburări sexuale ce se manifestă în acest mod.
Numai bine
0
05-06-2013, ora 20:40
Raluca2896
Nu este medic/terapeut
Raluca2896
Acum ce este drept dureri nu prea mai am, insa sunt la fel de balonata ca in prima zi. As putea face ceva in acest sens? multumesc!
0
06-06-2013, ora 00:02
Amalia0112
Nu este medic/terapeut
Amalia0112
poate vaginul nu a fost suficient de lubrifiat...am avut si eu astfel de dureri dupa actul sexual dar dupa o mica pauzs de cateva zile iti va trece incercati ca preludiul sa fie mai lung si incercati pozitii care sa nu te"incomodeze" sa va simtiti bine atat tu, cat si el. poti sa faci o infuzie cu ceai de cretisoara in acea zona este foarte bunaa. dar eu zic ca nu este cazul sa te panichezi deoarece cu cat ne stresam/panicam mai tare ca am avea ceva cu atat mai mult avem impresia ca noi chiar avem si ni se pare ca la orice durere am putea avea ceva. daca durerea persista dupa fiecare act sexual si in timpul lui, iei o pauza si indicat- vizitezi medicul ginecolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  • Dureri după contactul sexual
  •