Dureri in timpul erectiei | Forumul Medical ROmedic

Dureri in timpul erectiei

08-04-2007
student_14
Nu este medic/terapeut
student_14
As dori si eu un sfat :am o erectie normala, un contact sexual normal dar am niste dureri la baza penisului aflat in erectie atunci cand penisul isi schimba directia in jos sau in stanga.cand penisul este in erectie si si sta drept sau spre dreapta nu simt dureri, acestea apar in momentul in care penisul in erectie este fortat sa se indrepte in jos su in partea stanga.Aceste dureri au aparut de vreo 3 luni.Multumesc si astept raspunsuri.
3 comentarii
0
08-04-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Penisul rareori stă chiar simetric. Penisul este "ranforsat" ca să zic aşa de cei doi corpi cavernoşi (unul drept, unul stâng, seamănă cu o armătură din două vergele), care sunt responsabili şi de erecţie. Unul din corpii cavernoşi este DE REGULĂ mai dezvoltat faţă de celălalt. Acest lucru face ca în repaus, dar mai ales în erecţie, să existe o abatere de la planul median (plan median = planul perpendicular pe mijlocul frunţii) fie în dreapta (dacă e predominant corpul cavernos stâng), fie invers. De aceea este posibil să apară o durere când, în erecţie, se încearcă învingerea rezistenţei corpului dominant. Aceasta nu este o boală şi nu necesită tratament.
0
09-04-2007, ora 00:00
student_14
Nu este medic/terapeut
student_14
multumesc domnului doctor MD pt sfaturi.
0
08-06-2009, ora 22:18
y3du
Nu este medic/terapeut
y3du
Buna seara!
Am si eu o mica problema, acum cateva zile mi-a iesit o basica ca un fel de cos pe capul penisului(pe pielea aceea ce-l acopera). Basica aceea s-a spart in timpul unui act sexual si cand am ejaculat (pe un prosop) am observat niste pete de sange. Acea bubita s-a vindecat, nu se mai vede, dar de cand a aparut si pana acum am dureri in timpul actului sexual sau daca penisul meu este in erectie si este atins pe cap.Sincer imi este rusine de ginecolog si nu stiu unde ar trebui sa ma duc, ati putea sa- mi spuneti si mie ce ar putea fi?Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: