Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal

30-01-2015
lamecs
Nu este medic/terapeut
lamecs
Buna ziua,

De mai bine de un an de zile am tot intampinat dureri inghinale dupa ce veneam de la fotbal. Durerile nu se manifestau ca si o febra musculara, erau dureri care ma incomodau in timp ce umblam, incercam sa ma sprijin pe un picior sau faceam o actiune ce implica incordarea muschilor abdomniali.
Acestea persista 5, 6 zile atunci cand apar. La inceput le-am simtit mai tare in zona pelviana, apoi am inceput sa simt o incomoditate si sub testicole.
De cand am aceste dureri au fost perioade in care nu au mai aparut.
De cateva luni au revenit si in ultima vreme s-au retras doar in partea dreapta in zona inghinala. Durerea se intensifica la maxim atunci cand incerc sa stau doar pe piciorul drept sau cand fortez sa alerg cat mai tare.
Am luat si pauze de la efort si durerile au trecut dar apoi cand am reluat activitatea durerile au revenit.
Am observat ca daca iau flamexin(anti inflamator), durerea se calmeaza mai rapid, adica in 2, 3 zile nu ma mai incomodeaza, dar daca fortez din nou durerea reapare.
Nu am nici o umflatura in zona durerii, nu se observa nimic diferit nici la apasare, nu ma doare daca apas, doar daca fortez muschii abdominali sau incerc sa ma sprijin pe piciorul drept cum am mentionat si mai sus, si uneori cand stranut.

De ieri seara dupa ce am venit de la fotbal am inceput sa simt o durere si la testicolul drept care ma incomodeaza cand umblu si durerea inghinala din partea dreapta persista si cand stau jos.

Astept un raspuns referitor la ce s-ar putea sa am, iar daca nu se poate da un raspuns, atunci analizele pe care ar trebui sa le fac pentru aceasta situatie si la ce tip de doctor ar trebui sa merg la un control.

Va multumesc!
O zi buna!
5 comentarii
0
31-01-2015, ora 14:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu trimitere de la medicul de familie va adresati medicului Urolog. El se ocupa de astfel de probleme si va poate indica ce analize trebuie sa faceti. Nu mai stati asa.
0
21-05-2015, ora 12:27
lamecs
Nu este medic/terapeut
lamecs
Am fost la medicul urolog si a zis ca nu am nimic, m-a si trimis sa fac o ecografie testiculara dopler, din care a reiesit ca testiculele sunt in regula.

M-a trimis apoi la un chirurg crezand ca s-ar putea sa am un inceput de hernie deoarece in zona durerii pulseaza cand tusesc.

Am mers la chirurg si acesta a zis sa fac o ecografie herniala dopler pe care am facut-o si totul arata perfect, nu am nici hernie inghinala sau inceput de hernie. Acesta m-a trimis apoi la un ortoped.

Ortopedul mi-a dat sa fac o radiografie in zona inchinala pentru a vedea daca nu cumva problema porneste de la osul femural... si aceasta a iesit bine.

Mi-a zis ca s-ar putea totusi sa fie o intindere la muschi sau ligamentele din zona respectiva si mi-a dat sa iau un inflamator(aflamin) un relaxant de muschi si un unguent timp de o saptamana.
Am luat medicamentele si intr-adevar pe aceasta perioada nu am avut dureri dar dupa ce nu am mai luat si am inceput sa imi reiau incet, incet activitatea sportiva durerile au revenit.

Are cineva idee ce ar putea sa fie altceva, avand in vedere cele eliminate?

Precizez ca durerea nu apare in timpul efortului(apare putin chiar la inceput), apoi pot continua, dar dupa cateva minute dupa ce termin si in urmatoarele zile o simt de fiecare data cand ma sprijin pe piciorul respectiv, sau cand incerc sa rasucesc brusc piciorul spre stanga sau spre dreapta, sau prin orice miscare ce foloseste in special muschii abductori.
0
23-02-2017, ora 15:20
danicret
Nu este medic/terapeut
danicret
Salut,

ai aflat pana la urma care este problema? Mai ai acele dureri?

Exact in aceiasi situatie sunt si eu acum, nu am vizitat atatia doctori ca si tine, am fost doar la un chirurg dar a zis ca nu e cazul de hernie si nici nu stiu ce medici sa mai "consult" avand in vedere experienta ta fara rezultat :(

Multumesc pentru raspuns.
0
25-05-2018, ora 22:48
chioti
Nu este medic/terapeut
chioti
salut.fix aceeasi problema o am si eu.am fost prind cativa medici si nici vorba de hernie.am mers la o policlinica sportiva si mi.au spus ca am pubalgie.acum fac sedinte de masaj la picior..daca vezi raspunsu dai un semn si spune daca te.ai facut bine te rog.multa sanatate.
0
05-01-2019, ora 23:29
Ionutz1923
Nu este medic/terapeut
Ionutz1923
Buna. Ati aflat care este problema si ce tratament trebuie urmat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.