Dureri ovare pe sarcina!
Abia am aflat ca sunt insarcinata, ne-am dorit foarte mult asa ca inainte de a incerca am fost la medic pt controale. Specific ca de mai bn de 5 ani am probleme cu durerile grave de ovare si balonarea excesiva. Sex nu pot face decat foarte rar si doar pozitii usoare datorita durerilor ingrozitoare. Am fost la controale zeci de ori, diferiti doctori si diferite tipuri de teste si ecografii, in Romania si Anglia respectiv. Nimic nu iese gresit. Doar raceli usoare si un vagin sensibil. Cam astea sunt diagnosticele.
Acum pana ajung la primul control pt sarcina sunt ingrijorata deoarece durerile sunt si mai intense, in special seara, pe timpul noptii si dimineata.
Nu stiu ce as putea sa mai incerc. Odata ce eu de atatia ani abia respir de dureri ceva trebuie sa fie in neregula. De ce doctorii nu gasesc nimic?
Acum pana ajung la primul control pt sarcina sunt ingrijorata deoarece durerile sunt si mai intense, in special seara, pe timpul noptii si dimineata.
Nu stiu ce as putea sa mai incerc. Odata ce eu de atatia ani abia respir de dureri ceva trebuie sa fie in neregula. De ce doctorii nu gasesc nimic?
3 comentarii
Durerile pot fi cauzate de sindromul aderential cauzat de raceli de-a lungul timpului sau de o eventuala endometrioza asociata. Ambele se diagnosticheaza cu ocazia altor investigatii:
-aderentele cu ocazia interventiei (ex.:laparoscopie exploratorie si diagnostica);
-endometrioza: sugerata de analize de sange si confirmata laparoscopic.
Important este sa urmati indicatiile medicului dvs. curant care va supravegheaza sarcina.
-aderentele cu ocazia interventiei (ex.:laparoscopie exploratorie si diagnostica);
-endometrioza: sugerata de analize de sange si confirmata laparoscopic.
Important este sa urmati indicatiile medicului dvs. curant care va supravegheaza sarcina.
Bună ziua, cum mai sunteți cu durerile de ovare ? Și eu am aceeași problemă, totul e ok la control, dar pe mine mă dor ovarele.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 10ce credeti?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati! Durere la ovare...
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 4durere (excesiva) la ovare
- 5sunt insarcinata?
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2Metode de contraceptie
- 1Dureri in zona ovarelor
- 0Durere ovare polichistice
- 1Insarcinata sau nu ?
- 0Durere de ovare mare
- 4Infecție urinara/ candida
- 0Crampe la ovare in sarcina!!!
- 1posibil extrauterina?ajutor! Îmi doresc acest bebe
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: