Dureri pelviene

17-08-2013
Lollita
Nu este medic/terapeut
Lollita
Buna ziua...
Acum 2 luni si jumatate mi-am pierdut virginitatea, dar fara sangerare. Am suspectat o sarcina, fiinca a fost neprotejat, insa 2 teste de sarcina negative si menstruatia la data exacta in ultimele 2 luni m-au lamurit. Insa aceasta a fost groasa, cu cheaguri si membrana, iar in prima luna a durut destul de tare si a fost abundenta[in amebele luni a durat 4-5-6 zile]. La ovulatie am simptomele: sfarcurile umflate, dureroase la varf si dureri de ovare [ceea ce nu aveam pana sa imi pierd virginitatea, sau le aveam intr-un procent pe care il treceam cu vederea]. Acum 6 zile am facut din nou sex[dupa pauza de 2 luni si o saptamana], dar cu prezervativ. Ma indoiesc ca exista posibilitatea sa fi ramas, deoarece el si-a pus prezervativul cu mult inainte sa isi introduca penisul in vagin, iar la retragere acesta nu a fost deteriorat. Prezervativele se sfasie, deci se poate observa...nu se gauresc doar. Cert e ca a durut MULT mai tare ca si prima data, si nu ma durea deschizatura vaginului [ca si cum himenul nu ar fi rupt], ci ma durea inauntru.
De luni incoace am fost in perioada ovulatiei, insa nu a curs atat de mult lichid ca inainte[inainte curgea foarte mult in una dintre zile, de data asta a curs o parte luni, si o parte vineri], dar am avut aceleasi dureri si modificari ale sanilor, iar azi dimineaza am avut dureri pelviene oribile. Merg mai des la baie, iar cand urinez simt din nou dureri pelviene mari. Sfarcurile sunt roz la varf, ca si cum ar fi inflamate si sunt dureroase. Suspectez un chist ovarian, dar nu sunt sigura. Se poate ca sa-l fi avut, iar dezvirginarea sa ii fi intensificat simptomele?
1 comentarii
0
17-08-2013, ora 23:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se poate orice, inclusiv sa fii luat o boala cu transmitere sexuala.

Mergi la ginecolog si roaga-l sa te consulte si sa iti faca analizele necesare.

* dureri pelvine (fara e)
* aici pe Forum nimeni nu poate sa iti spuna nimic exact si sa iti dea tratament, numai in urma consultului la cabinet si a rezultatelor de la analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Perspectiva feminină asupra durerii pelvine (sondaj)
  •