durerile de picioare, articulatii

scriu in numele sotului meu, care in momentul de fata are amigdalitele inflamate foarte rau si ia augmentin.Dintodeauna a fost sensibil la rece si din orice il doare gatul.Dimineata are senzatia ca are ceva (secretie) in gat. la ultimile analize a avut aslo 800 si i s-a recomandat de catre un dr. ca ar trebui sa si le scoata.Ca o completare, il dor picioarele si articulatiile mai tot timpul si am inteles ca poate fii de la amigdale. Ce ma sfatuiti si ce parere aveti?
6 comentarii

Va recomand insistent.. sa faceti acum un tratament complet si complex. Augmentinul..7-10 zile. eurespal 3 pe zi. 10 zile.
Gargara de mai multe ori pe zi. antiseptice orale( tantum verde, voseptol.) Nimic rece acidulat, acru, condimentat0
multe lichide calde..
si peste 3 saptamani obligatoriu.. interventie chirurgicala.
Gargara de mai multe ori pe zi. antiseptice orale( tantum verde, voseptol.) Nimic rece acidulat, acru, condimentat0
multe lichide calde..

Va recomand insistent.. sa faceti acum un tratament complet si complex. Augmentinul..7-10 zile. eurespal 3 pe zi. 10 zile.
multe lichide calde..
multe lichide calde..

va multumesc pt. raspuns si va mai rog sa-mi recomandati un medic din Craiova si ce risc presupune operatia.sotul meu este foarte temator.Multumesc anticipat.

au trecut 5 - 6 ani am facut operatie de amigdalite, acum un an cand am fost la la orlist imi zice ca a ramas o ciot de amigdalita acolo. Cam in fiecare dimineata si seara dupa antrenament simt asa ceva bobite pe gat, cum zicea doctorul care m-a operat. Cu ce sa tratez ?

buna ziua, numele meu este ion gheorge, am 42 ani si prezint dureri de articulatii, durerea pleaca de la umar, cot pana la degetele de la mana.mentionez ca mana dreapta prezinta umflaturi.eu sufar si de psoriazis, dar nu in forma grava.ce mi-ati recomanda?cu mii de multumiri, va multumesc anticipat.

trebuie sa incepeti cu investigarea coloanei vertebrale ( acolo cred ca este problema ).. la reumatologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 103dureri in talpa
- 9Ma mananca pielea de la picioare ingrozitor
- 5tija 25 cm la picior
- 6dureri foarte mari dupa efort: la glezna, picior, incheietura mainii
- 10articulatiile piciorului
- 19Durere talpa
- 11dureri de picioare de la genunchi in jos
- 3cateodata ma doare un tendon de la laba piciorului
- 3Severe dureri articulare - 25 ani
- 5Infectie picior?
- 5Durere insuportabila la pulpa de la piciorul stang de dimineata
- 5dureri ovare si picioare
- 4va rog sa imi raspundeti, dureri de picioare la 2 ani si 4 luni!
- 6Articulatii zgomotoase plus durere, uneori
- 5dureri incheietura mainii (zona carpienelor)
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 10articulatii dureroase
- 3Dureri laba piciorului drept
- 6Durere la nivelul picioarelor
Mai multe informații despre: Articulatiile Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: