Durrell de stomac de sint ca ma prabusesc

15-02-2013
careva
Nu este medic/terapeut
careva
Buna.
Am o problema cu care ma confront de 6luni, durere de stomac.
Va scriu despre problema mea cu speranta la un ajutor.
Am sa va dezvăluit manifestările mele.De la început mi am dat seama ca cafeaua îmi provoacă acea durere, fiindcă beau pre multă cafea pe zii.Iar durerea de stomac începe după ce beau cafea, de fiecare cafea.La scurt timp., trebuie sa mănâncă ca altfel nu trece.Nu am încercat sa vad dacă lesin in caz ca nu mănâncă atunci cind mă doare.NU imediat ce încep sa mănâncă durerea dispare.Am incercat sa nu mai beau aşa multă cafea, si am încercat sa o beau după masa
.Cel mai tare mam speriat cind mi au apărut o grămadă de pete roşii pe corp ce ma mâncau, atunci am mers la medic.Medicul mia prescris medicamente timp de o luna, după cite am aflat snt pt a nu face ulcer.MAm simţit mai bine după tratament dar durelile au aparut.Sau poate in timp ce lua pastilele a nceput sa se remedieze un timp.
DUrerile au aparut. Si la dar ora actuala de câteva zile am renunţat de tot la cafea.
Iar durere de stomac o mai simt dar nu aşa tare.
Ce ma deranjează e ca nu cred ca problema e rezolvată.Si chiar ma vad nevoită sa apelez la cineva, care ma poate ajuta in acest sens.
Va multumesc si voi aştepta un mesaj sau un semn.
1 comentarii
0
16-02-2013, ora 00:22
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Ai facut analiza pentru depistare Helicobacter Pylori?
Probabil ai vreo gstrita hiperacida si dupa investigatii la gastroenterolog e bine sa faci tratamentul cum trebuie si sa eviti ce iti face rau.
Adaugă un comentariu / răspuns