E adevarat ca mierea de albine da la copii botulism?
am si eu o intrebare. am gasit aici pe forum cum o mamica intreba ce indulcitori sa foloseasca pentru copilul ei. despre mierea de albine spunea ca poate sa dea botulism? e adevarat?
eu stiam ca nu se da miere la copii decit dupa virsta de un an pentru ca nu sti daca sunt alergici la produsele apicole...
cine ma poate ajuta cu un raspuns rog sa o faca! multumesc!
eu stiam ca nu se da miere la copii decit dupa virsta de un an pentru ca nu sti daca sunt alergici la produsele apicole...
cine ma poate ajuta cu un raspuns rog sa o faca! multumesc!
3 comentarii
Da, pentru ca in miere pot exista spori de Clostridium botulinum si care la copiii sub 1 an, care au tubul digestiv imatur si nu-i pot distruge, pot produce si botulism; se pare ca exista si o miere sterilizata, nu stiu daca pe piata din Romania este;numai bine
Da, pentru ca in miere pot exista spori de Clostridium botulinum si care la copiii sub 1 an, care au tubul digestiv imatur si nu-i pot distruge, pot produce si botulism; se pare ca exista si o miere sterilizata, nu stiu daca pe piata din Romania este;numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Întârziere în vorbire/Autism?
- 1Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 1Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta