E bun MaxiMag pentru anxietate?
E bun Maxi Mag pentru anxietate/palpitatii/oboseala/tensiune emotionala?
Dar in special pentru anxietate?
Ma gandeam sa inlocuiesc Anxiarul cu MaxiMag ca nu da dependenta si e mai natural ca si asa Anxiarul il iau doar la nevoie, adica rar.
Contine magneziu +vitamina B6
Plus ca am si niste intepaturi la inima si am auzit ca magneziu e bun si pentru asa ceva.
E adevarat?
Dar in special pentru anxietate?
Ma gandeam sa inlocuiesc Anxiarul cu MaxiMag ca nu da dependenta si e mai natural ca si asa Anxiarul il iau doar la nevoie, adica rar.
Contine magneziu +vitamina B6
Plus ca am si niste intepaturi la inima si am auzit ca magneziu e bun si pentru asa ceva.
E adevarat?
3 comentarii
Maxi Mag reduce oboseala, consolidează sistemul osos împreună cu calciul și Vitamina D. Relaxează nervii și mușchii. Reglează colesterolul, asigură sănătatea inimii, ajută la circulația sângelui.
Dacă medicul vi l-a dat pentru anxietate, nu-l puteți înlocui, cel mult întrebați-l me medicul ce vi l-a dat dacă puteți lua concomitent, pentru că el știe dacă există interacțiuni înte cele două.
Dacă medicul vi l-a dat pentru anxietate, nu-l puteți înlocui, cel mult întrebați-l me medicul ce vi l-a dat dacă puteți lua concomitent, pentru că el știe dacă există interacțiuni înte cele două.
Luati si dv. la nevoie un Maxi Mag, vedeti daca va ajuta cu ceva pe anxietate. Daca nu va ajuta tot cu Anxiarul ramaneti ca nu aveti ce face.
Nu interfereaza cele doua.
Nu interfereaza cele doua.
Incercati vedeți efectul fiecare are metabolismul său
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica