E coli in tractul urinar. | Forumul Medical ROmedic

E coli in tractul urinar.

15-04-2014
andrey92
Nu este medic/terapeut
andrey92
buna ziua! am 21 de ani si ma lupt cu o infectie care nu am luat.o prea in serios.Cu aproximativ 5 ani in urma am facut o infectie urinara foarte urata (sange in urina si usturime insuportabila) dupa un tratament cu urinex si ceai de cozi de cirese mi-am revenit.Dupa un an infectia a reaparut si la fel am tratat.o cu acelasi medicament.Am facut urocultura in care nu mi.a iesit nimic.De atunci am ramas cu senzatia de usturime in special cand nu ma hidratam si urina era concentrata.
Problemele au devenit tot mai serioase, urinare greoaie dimineata, jet slab, imprastiat erectia tot mai slaba si imposibilitatea mentinerii erectiei.Am hotarat sa merg la un doctor particular.Am fost sfatuit sa fac inca odat examenul de urina +urocultura si care au iesit bune.Am facut analize suplimentare secretie uretrala / lama, prostata inflamata si rezultat nu tocmai bun (e coli).am fost diagnosticat cu uretrita si acum sunt spre finalul tratamentului (eficef, uractiv, antiinflamator supozitoare si proxana).Sunt foarte dezamagit, senzatia de usturime persista in speial la palpare (canalul de urina sub penis) din varf pana jos la anus.Penisul il simt amortit dinainte sa incep tratamentul mainile imi amortesc noaptea in orice pozitie chiar la fel cand stau jos, sezutul.., glandul penisului e moale in erectie si erectia nu e ok, un fel de semierectie.Vreau sa stiu daca exista cale de vindecare la aceasta problema.La varsta asta sa ai astfel de probleme nu e foarte placut.Doctorul mi.a spus sex neprotejat.Acum 5 ani nu am avut contact sexual de nici un fel si imi tin ca problemele au inceput de atunci. Multumesc!
11 comentarii
0
18-04-2014, ora 01:18
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
andrey92, ce n-am inteles: la varsta de 16 ani ai fost consultat de medic urolog?
0
18-04-2014, ora 09:40
andrey92
Nu este medic/terapeut
andrey92
Nu, am fost doar la medicul de familie care mi-a prescris aceste medicamente.(urinex si ceaiul de cozi de cirese).
0
18-04-2014, ora 14:15
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Daca ai luat doar urinex si ceai de cozi de cirese (la 16 ani), ai urmat un tratament naturist.
Esti sigur ca ai spus medicului de familie ca ai urinat cu sange? Parintii tai au stiut?
Doar discutam subiectul!
0
18-04-2014, ora 16:50
andrey92
Nu este medic/terapeut
andrey92
Sigur! Parintii si doctorul de familie a stiut lucrul acesta, dar cantitatea de sange a fost spre final si in cantitate mica!
0
18-04-2014, ora 18:28
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Ar fi fost bine ca la 16 ani sa fi consultat un medic urolog. Exista o proba care se numeste proba celor trei pahare in care se recolteaza urina in mod specific, si se trimite la laborator, iar separat se face urocultura.
Tratamentul naturist a actionat preponderent cu rol antiinflamator si antispastic. Deaceea simptomatologia a diminuat atunci, dar sensibilitatea capatata la nivelul aparatului urinar s-a accentuat, si probabil a permis datorita scaderii imunitatii multiplicarea acestor germeni pe care ii avem in mod normal prezenti in organism.
0
18-04-2014, ora 18:33
andrey92
Nu este medic/terapeut
andrey92
As vrea sa stiu daca exista cale de vindecare, imi fac tot felul de ganduri, la 16 ani nu se punea problema de boala cu transimitere sexuala, pot doar sa va spun ca am avut fimoza cand am fost mic, v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta, multumesc.
0
18-04-2014, ora 21:50
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Cale de vindecare exista. Dar fiind o afectiune veche, si am mai spus, germenii au desensibilizat organismul, procesul este mai anevoios. Este nevoie de un stil de viata foarte ordonat si incepe de la asigurarea unei imbracaminte adecvate, regim alimentar si tratament medicamentos + tratament homeopat.
Adresati-va unui medic urolog!
Oricum subiectul ramane deschis. Vom continua comunicarea.
0
18-04-2014, ora 21:59
andrey92
Nu este medic/terapeut
andrey92
Am fost la o clinica privata, sunt pe sfarsit de primul set de antibiotice, dupa 10 zile ma reintorc la recoltare secretie uretrala si vom vedea daca mai apare bacteria sau nu.Va multumesc din suflet.Sarbatori fericite! Voi revenii cu rezultate.
0
19-04-2014, ora 15:03
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Paste Fericit andrey!
Sa fii sanatos!
0
03-05-2014, ora 13:07
andrey92
Nu este medic/terapeut
andrey92
Am revenit cu un raspuns asa cum am promis.Dupa tratamentul cu antibiotic 10 zile, am fost din nou la analize (recoltare secretie uretrala, inainte find prezenta bacteria e coli, rezultatul al doilea fiind acesta: SECRETIE URETRALA
NU S-AU DEZVOLTAT GERMENI MICROBIENI PATOGENI
ABSENTE SPECII DE LEVURI SI MUCEGAIURI
(Cultura aeroba, agar Columbia + 5% sange oaie,
Chapman, Drigalski, Sabouraud GC; cultura microaerofila, agar Thayer - Martin).As dorii sa precizez ca, senzatia de usturime inca este prezenta!Multumesc.
0
05-05-2014, ora 08:26
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
andrey92, ma bucur ca in prezent, in cazul tau, nu s-au mai depistat la analize germeni patogeni (asta datorita tratamentului cu antibiotic).
Parerea mea este ca ar trebui soliciti medicului de familie sau unui medic specialist homeopat sa-ti recomande o schema cu produse ce au proprietati imunostimulante. Acestea au rolul de a stimula in mod nespecific mecanismele de aparare naturala a organismului. Astfel se poate creste rezistenta fata de infectiile urinare si se permite diminuarea duratei si frecventei antibioterapiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: