e necesara terminarea celui de-al doilea blister?

mai am si eu o intrebare va rog... odata cu amanarea menstruatiei prin lipsa celor 7 zile de pauza, e necesara terminarea celui de-al doilea blister sau pot lua si doar pentru cateva zile(4-5 pilule din al doilea blister), pana cand vreau sa fac pauza?(yasmin) Multumesc
3 comentarii

Nu, nu este necesară terminarea celui de al doilea blister. Însă, când veţi reîncepe, adică după 7 zile, folosiţi un blister nou. Pilulele neconsumate din blisterul întrerupt păstraţi-le: nu se ştie când veţi avea nevoie din nou de ele.

Folositi metode locale. Anticonceptionalele orale au riscuri care nu se fac cunoscute.
Anticonceptionalele orale sint hormoni. Cu hormonii nu-i de jucat.
Anticonceptionalele orale sunt afacere de sute de miliarde de dolari anual.
Anticonceptionalele orale sint hormoni. Cu hormonii nu-i de jucat.
Anticonceptionalele orale sunt afacere de sute de miliarde de dolari anual.

as avea si eu o intrebare luna trecuta mi-am scurtat perioada de pauza cu o zi adica am luat din a saptea zi o pilula de pe o folie de rezerva plus cele 21 precizez ca iau anticonceptionale marvelon 28 si as dori sa stiu daca protectia s-a mentinut de duminica am intrat in perioada de pauza.. este posibil sa mi se decaleze venirea ciclului cu o zi ca in fiecare luna marti imi venea va multumesc frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3ultima pastila
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 8boli endocrine?
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 15Pe viitor va fi greu sau poate chiar imposibil sa mai poti face copii?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 3Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 0Anticonceptionale
- 2Yaz si Yasmin
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: