e posibil sa fi ramas insarcinata?
Am 28 de ani si povestea mea e cam asa: am luat 3 ani anticonceptionale, in luna iunie a anului trecut am luat ultima folie si m-am hotarat ca e momentul sa ma opresc si sa ma gandesc la un bebe. Am avut menstruatie neregulata ulterior, dar m-am gandit ca oricum neregulata era si inainte de pilule si nu m-am ingrijorat. Intarzierea din 20septembrie pana in 22 noiembrie m-a cam speriat, am tot facut teste de sarcina, dar toate negative. Acum suntem in martie si din noiembrie, nu am mai avut menstruatie. In ianuarie am fost la un control ginecologic, iar medicul mi-a spus ca nu am nicio problema, ca totul arata absolut normal si ca sa astept sa vina. Astept inca, insa imi doresc foarte mult un bebe. As vrea sa stiu daca de la ultimul control si pana acum e posibil sa fii ramas insarcinata, fara sa fii avut menstruatie? E posibil sa am probleme cu fertilitatea din cauza pilulelor? multumesc
1 comentarii
Buna ziua.
Avand in vedere ca va doriti o sarcina, cel mai bine ar fi sa consultati un ginecolog specializat in infertilitate pentru a va prescrie investigatii necesare, precum si un tratament. Avand menstruatiile neregulate, poate va fi nevoie de o usoara stimulare ovariana.
De asemenea, nu ar strica si sotul dumneavoastra sa efectueze o spermograma.
O zi buna,
Carmen Rusu
Avand in vedere ca va doriti o sarcina, cel mai bine ar fi sa consultati un ginecolog specializat in infertilitate pentru a va prescrie investigatii necesare, precum si un tratament. Avand menstruatiile neregulate, poate va fi nevoie de o usoara stimulare ovariana.
De asemenea, nu ar strica si sotul dumneavoastra sa efectueze o spermograma.
O zi buna,
Carmen Rusu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 3un bebe?
- 13pot fi gravida?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 9Sunt gravida?
- 5sunt insarcinata?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 2Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
- 2posibil sarcina?
- 5probleme cu menstruatia
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 1Sunt însărcinată???
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: