Ecografie abdominala
Buna seara,
Ieri dimineata m-am trezit cu o durere destul de mare in partea stanga sub burta.
Aveam senzatia de urinare, dar cu continut scazut de urina si usturime.
In cursul zilei de azi am facut o ecografie abdominala.
Rezultate :
- Ficat normal
- Colecist - fara calculi, cu polip de cca 3 - 4 mm in regiunea fundica ( probabil polip colesterolotic ); CBP calibru normal
- Pancreas normal
- Splina - normala
- Rinichi stang - mic calcul de cca 3 -4 mm in 1/2 superioara
- Prostata - marita, volumul cca 45 cmc, simetrica, fara amprentarea semnificativa a vezicii urinare.
Imi spuneti va rog ce se intampla ?
Cu multumiri.
Ieri dimineata m-am trezit cu o durere destul de mare in partea stanga sub burta.
Aveam senzatia de urinare, dar cu continut scazut de urina si usturime.
In cursul zilei de azi am facut o ecografie abdominala.
Rezultate :
- Ficat normal
- Colecist - fara calculi, cu polip de cca 3 - 4 mm in regiunea fundica ( probabil polip colesterolotic ); CBP calibru normal
- Pancreas normal
- Splina - normala
- Rinichi stang - mic calcul de cca 3 -4 mm in 1/2 superioara
- Prostata - marita, volumul cca 45 cmc, simetrica, fara amprentarea semnificativa a vezicii urinare.
Imi spuneti va rog ce se intampla ?
Cu multumiri.
2 comentarii
Am uitat sa precizez ca varsta mea este de 37 ani.
pai aveti litiaza renala, care coreleaza cu durerile Dvs, usturimea in timpul urinarii poate indica o infectie urinara. consultati-va cu un urolog.
polipul acela din vezica biliara trebuie controlata din cand in cand, daca are tendinta de crestere, trebuie scoasa vezica biliara
polipul acela din vezica biliara trebuie controlata din cand in cand, daca are tendinta de crestere, trebuie scoasa vezica biliara
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?