Eczema in jurul mamelonului

07-03-2012
corinaradu8
Nu este medic/terapeut
corinaradu8
Am o fetita de 7 luni si alaptez. Am in jurul mameloanelor (dreptul este mai afectat) o eruptie (eczema) rosiatica uscata care imi da o usoara mancarime si o senzatie de arsura. Medicul dematolog care m-a vazut a fost de parere ca este o dermatita atopica si mi-a prescris Locoid Crema de 2 ori/zi timp de 4 zile, apoi alte 4, o data la doua zile, plus permanent A-derma Exomega unguent. Am terminat tratamentul pe 3 martie si a reaparut. Acum, problema mea este ca medicul are concediu si nu stiu cand revine sa ma vada. Medicul de familie nu imi poate da alta trimitere asa repede... As putea folosi ceva intre timp? Daca tratamentul nu a avut efect, ar putea fi vorba despre altceva?Astept raspuns pentru care va multumesc!
3 comentarii
0
08-03-2012, ora 11:52
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,
0
19-05-2015, ora 13:43
andreea45
Nu este medic/terapeut
andreea45
Am o pata galbena pe sfracul drept..atunci cand se intareste sfarcul pata devina alba si cupride tot sfarcul..am facut ecografie mamara datorita si unuor intepeturi si totul e bine..e normal?..sau unde sa merg?..Va rog sa raspundeti
0
21-05-2015, ora 15:11
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Ati postat la boli de piele... incercati la dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: