eczema.bubite.am poza
Mi-au aparut niste bubite pe coapse... in special pe cea dreapta...sunt barbat nu ma epilez doar imi mai tund uneori parul cu masina de tuns dar nu de tot deci nu cred ca influenteaza... Daca imi puteti spune ce este si ce ar trebui sa fac ca sa scap as fi recunoscator... http://imageshack.us/photo/my-images/201/img20130504215953.jpg/.multumesc anticipat
2 comentarii
@ MrCosmin
Nimeni nu poate pune un diagnostic si oferi un tratament sau o reteta pe Forum. Sunt mai multe boli care se pot manifesta cu bubite asemanatoare.
Luati trimitere de la medicul de familie (e cu programare; sunati inainte) catre medicul Dermatolog.
Nimeni nu poate pune un diagnostic si oferi un tratament sau o reteta pe Forum. Sunt mai multe boli care se pot manifesta cu bubite asemanatoare.
Luati trimitere de la medicul de familie (e cu programare; sunati inainte) catre medicul Dermatolog.
nu tratament.. ma gandeam doar sa mi sa spuna ce sunt
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 10boli de piele
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 10piele uscata, crapaturi pe degetele mainii...eczema ???
- 3buba albicioasa cu contur rosu
- 2Mancarimi si bubite
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 0eczema pe fata
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 1Eczema pe lateralul mainii
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
Mai multe informații despre: Eczema bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: