eczema.bubite.am poza
Mi-au aparut niste bubite pe coapse... in special pe cea dreapta...sunt barbat nu ma epilez doar imi mai tund uneori parul cu masina de tuns dar nu de tot deci nu cred ca influenteaza... Daca imi puteti spune ce este si ce ar trebui sa fac ca sa scap as fi recunoscator... http://imageshack.us/photo/my-images/201/img20130504215953.jpg/.multumesc anticipat
2 comentarii
@ MrCosmin
Nimeni nu poate pune un diagnostic si oferi un tratament sau o reteta pe Forum. Sunt mai multe boli care se pot manifesta cu bubite asemanatoare.
Luati trimitere de la medicul de familie (e cu programare; sunati inainte) catre medicul Dermatolog.
Nimeni nu poate pune un diagnostic si oferi un tratament sau o reteta pe Forum. Sunt mai multe boli care se pot manifesta cu bubite asemanatoare.
Luati trimitere de la medicul de familie (e cu programare; sunati inainte) catre medicul Dermatolog.
nu tratament.. ma gandeam doar sa mi sa spuna ce sunt
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 2eczema de 5 ani!
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 2Bubite rosii pe spate
- 0bubite incolore
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 4bubite ciudate roz
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 7Bubite albe buza superioara
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 0bube pe pile care sunt de culoare rosie si iese un lichid din ele si mancarimi
- 5Bubite pe piele inexplicabile...
- 1Bubite rosii pe maini
- 1Am o boala de piele
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 0Bubite pe corp ce se exfoliaza
- 7Bubite roz care devin maronii, cu aspect de negi sau alunite
Mai multe informații despre: Eczema bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: