edem mocular
Am o problema mai alrs la ochiul sting diacnostic ;:edem mocular dat de spitalul de ochi din bucuresti, problema e ca am facut doua teste de singe si nu am diabet, acum am de facut 2 analize la clinica MATEI BALS ceva legat de infectii acute. alte probleme de sanatate nu am, virsta 43 ani. rog daca a mai patit cineva sa-mi spuna cum a rezolvat va multumesc
2 comentarii
Buna dimineata! Cred ca diagnosticul clinic este corioretinita seroasa centrala. Asteptam rezultatul investigatiilor pentru un diagnostic complet si tratament corespunzator. Se poate initia in corioretinita seroasa centrala, tratament cu un Indocollyre -1 picatura de 5 ori pe zi in ochiul afectat, Cosopt -1 picatura de 2 ori pe zi, un preparat cu Luteina( de exemplu, Difebiom cu luteina si omega 3 -1 cpr pe zi ) pana la 6 saptamani. Numai bine
Buna revin cu raspunsul Am fost la spitalul de ochi din BUCURESTI si dupa toate analizele m-a trimis la doctorita de retina sram care ma trimis sa fac o serie de analize la inst... matei bals toate analizele mi-au iesit bune in afara de ToxoplasmaAClgG care este 832, 50 si este foarte mare am fost la medicul parazitolog si mi-a prescris Azitromicina, famotidina, indometacin, flovotan a mai patit cineva asa ceva si daca i sa prescris aceleasi medicamente.., isi poate reveni vederea dupa tratament sau tot trebuie facuta injectie intraoculara? sau operatie va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 8Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 2Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața