Efecte adverse anticonceptionale

20-08-2015
anasony
Nu este medic/terapeut
anasony
Buna ziua, o mare rugaminte am..Incepand din luna noiembrie a anului 2014 pana iunie 2015 am luat Yasmine..luna trecuta am hotarat sa fac o pauza.
La 2 sapt dupa intreruperea tratamentului a inceput sa-mi cada parul din cap..La inceput am dat vina pe soare, apa sarata, sampon etc
Precizez ca mananc destul de sanatos, fructele si legumele nu imi lispesc din alim zilnica. Problema e ca in momentul de fata la simpla atingere a parului sau samponare parul cade in cantitati destul de mari..Este un efect advers, cat poate dura?..tb intervenit cu anumite medicamente?
Multumesc
2 comentarii
0
20-08-2015, ora 17:51
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Probabil este un efluviu telogen, care poate dura cateva luni. Pentru un diagnostic mai sigur vedeti un dermatolog. Nu este neaparat nevoie sa faceti vreun tratament, dar daca doriti puteti lua un supliment de zinc.
Dar de ce ati intrerupt AC? - pentru ca daca este doar pentru o pauza de 1-2 luni si nu dintr-un motiv obiectiv, sau daca doriti sa renuntati definitiv, in pauza asta dereglati tot ce ati rezolvat pana acum. Asta doar ca un comentariu la faptul ca exista acest mit al "pauzei" anuale la AC; poate nu e neaparat cazul dumneavoastra.
0
20-08-2015, ora 21:33
anasony
Nu este medic/terapeut
anasony
Am intrerupt datorita migrenelor si durerilor de picioare..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: