efecte adverse de la lanzul
Buna ziua! Am 40 de ani si sunt in tratament cu neuroleptic si cu anxiolitic, mai iau concor pentru puls mare si lanzul (lansoprazol) ca pansament gastric.
Din cauza neurolepticului am arsuri pe esofag si de aceea iau pansament gastric si anume lanzul (lanspoprazol).
Acesta din urma se pare ca imi da la rândul lui efecte adverse si anume greata, dureri de glob ocular si lipsa poftei de mancare.
Nu stiu ce sa fac pentru ca am mai incercat si controloc (pantoprazol), care imi dadea si depresie, si greata.
Iau neuroleptic de 15 ani si nu intrevad renuntarea la el( Olanzapina). De asemeni, iau xanax de 6 ani si nu vad renuntarea pentru ca am incercat mai multe si nu mi-au folosit.
Am sa vorbesc si cu medicul de familie, si cu psihiatrul, dar mai este timp pana sa imi vina rândul la programare.
Cred ca am sa renunt la lanzul pentru ca nu vreau sa nu mai pot manca.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat!
Din cauza neurolepticului am arsuri pe esofag si de aceea iau pansament gastric si anume lanzul (lanspoprazol).
Acesta din urma se pare ca imi da la rândul lui efecte adverse si anume greata, dureri de glob ocular si lipsa poftei de mancare.
Nu stiu ce sa fac pentru ca am mai incercat si controloc (pantoprazol), care imi dadea si depresie, si greata.
Iau neuroleptic de 15 ani si nu intrevad renuntarea la el( Olanzapina). De asemeni, iau xanax de 6 ani si nu vad renuntarea pentru ca am incercat mai multe si nu mi-au folosit.
Am sa vorbesc si cu medicul de familie, si cu psihiatrul, dar mai este timp pana sa imi vina rândul la programare.
Cred ca am sa renunt la lanzul pentru ca nu vreau sa nu mai pot manca.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial