Efecte adverse Novynette - alternativa?
Buna ziua,
De 2 zile am inceput a 3-a folie de Novynette, la recomandarea medicului (Dr. Zsigmond Istvan - Cluj Napoca). Am remarcat, odata cu inceperea tratamentului, o scadere a libidoului considerabila. Mentionez ca, la cateva saptamani dupa inceperea tratamentului am contactat o micoza, tratata cu Gynofort si Flucovim. De asemenea, am observat si junghiuri in zona ovarelor, manifestate cu vreo 2 saptamani inaintea ciclului, tot de cand am inceput sa iau Novynette.
Nu stiu daca neaparat micoza se datoreaza acestor pastile, dar tind sa cred ca problema libidoului si cea a durerilor vin din aceasta cauza.
Exista unele anticonceptionale echivalente celor ce mi-au fost prescrise? Ce alta alternativa am?
Va multumesc anticipat!
De 2 zile am inceput a 3-a folie de Novynette, la recomandarea medicului (Dr. Zsigmond Istvan - Cluj Napoca). Am remarcat, odata cu inceperea tratamentului, o scadere a libidoului considerabila. Mentionez ca, la cateva saptamani dupa inceperea tratamentului am contactat o micoza, tratata cu Gynofort si Flucovim. De asemenea, am observat si junghiuri in zona ovarelor, manifestate cu vreo 2 saptamani inaintea ciclului, tot de cand am inceput sa iau Novynette.
Nu stiu daca neaparat micoza se datoreaza acestor pastile, dar tind sa cred ca problema libidoului si cea a durerilor vin din aceasta cauza.
Exista unele anticonceptionale echivalente celor ce mi-au fost prescrise? Ce alta alternativa am?
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Logest are o compozitie asemanatoare.
Cel mai bine este sa schimbati nu contraceptivele unul cu altul, ci metoda contraceptiva. Alegeti una cu mai putine reactii adverse si riscuri.
Cel mai bine este sa schimbati nu contraceptivele unul cu altul, ci metoda contraceptiva. Alegeti una cu mai putine reactii adverse si riscuri.
buna ziua...am si eu asa o intrebare.iau contraceptive..Lindynete20, 7 luni.prescris de medic..am avut dereglari hormonale.dupa asta ciclul a revenit la normal.dar am observat o problema...ca numai am pofta de sexxx..am dureri..cind am contact sexual.poate sa fiiie de la lindinete 20?...va rog frumos
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon