Efecte amfetamina

23-08-2018
Andreimerge
Nu este medic/terapeut
Andreimerge
Bună ziua, am nevoie de mare ajutor datorita unor probleme psihice pe care le am de mult. În urma cu ceva timp, cam o data pe luna am început sa consum amfetamina și methamfetamina, va spun sincer ca iubesc efectul acestor drogori deoarece sunt o persoana foarte închisă și neconimunicativa..
Vreau sa cer sfatul unui medic psihiatru deoarece nu vreau sa consum aceste droguri, fie ca au un efect pozitiv asupra personalității mele și îmi îmbunătățesc relațiile cu cei din jur. Vreau sa știu dacă este o alta alternativa care ma va ajuta "să-mi funcționeze creierul mai bine". Pe scurt am ajuns la concluzia ca am o minte foarte leneșă plus mai am și depresie săptămânal.
7 comentarii
0
23-08-2018, ora 08:10
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Mintea leneșe este din cauza lipsei de antrenament.Aceste droguri au foarte mare reacții adverse.Consultati un psiholog și un psihiatru specializat in toxicomanii.
0
23-08-2018, ora 08:38
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Depresia aduce o diminuare a funcțiilor cognitive, deci mergeți la psihiatru pentru a vă stabili medicația, iar concomitent faceți psihoterapie, pentru a obține rezultate mai rapide și de durată.
Odată rezolvată depresia, se vor îmbunătăți și funcțiile cerebrale.
0
23-08-2018, ora 14:21
Andreimerge
Nu este medic/terapeut
Andreimerge
In ce consta acest antrenament?
0
23-08-2018, ora 15:55
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Lucrați aveți viața socială?Cum.arata o zi din viața db?
0
23-08-2018, ora 18:23
Andreimerge
Nu este medic/terapeut
Andreimerge
Da lucrez 12 ore tura zi apoi 12 ore ture de noapte apoi 2 zile libere. Am prietena gravidă în luna a 5 a. Viata mea sociala este ok, mam întors către Dumnezeu mai mult decât obijuiam, mergem la biserica în fiecare duminica, dar sunt în dilema datorita personalității mele pesimiste și asa îmi afectează foarte mult viata sociala, sunt foarte negativ și necomunicat, în fine revenind la problema care ma macină zilnic creierul meu leneș cu care nici măcar o conversație nu pot sa o duc la capăt fără sa ma plictisesc.
0
23-08-2018, ora 19:38
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Vă plictisiți pt că aveți alt sistem de valori alte așteptări de la cei cu care relaționați mergeți la un psiholog și la un consult psihiatric
0
28-08-2018, ora 02:04
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Tulburare de personalitate depresivă se caracterizează prin pesimism, negativitate, melancolie. Nu este o boala psihică. Totusi, poti duce o viață normală cu niste antidepresive care sunt mai bune si mai sigure ca ce iei tu.
Acum ai toate motivele să lupți pentru tine fiindca ai o soție sa așteptați un copil. Cred ca cea mai buna solutie este sa te odihnești. Alege un job cu salariu mai mic dar cu un program mai usor, asa vei avea mai mult timp pentru voi si vei lupta cu extenuarea si plictiseala. Crede ma, merita!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: