Efecte Logest
Buna ziua, iau Logest de 4 zile si nu ma simt tocmai bine. Am stari de greata, sunt foarte balonata, n-am pofta de mancare. Medicul meu mi-a recomandat Logest nu pentru protectia impotriva unei sarcini ci in primul rand pentru o reglare hormonala (ciclu neregulat, ovare polichistice)Am sunat-o pe dna doctor si i-am spus simptomele si m-a trimis spre un test de sarcina, mi-a spus ca greata nu are cum sa fie de la Logest. Am facut testul, este negativ. Mentionez ca nu mi-a facut analize la sange inainte de a-mi prescire Logestul, ceea c enu mi se pare tocmai in regula. In trecut am avut ulcer duodenal, deci am si o sensibilitate la stomac. Este normal sa am starile astea? Sa iau in continuare sau sa opresc tratamentul?As dori un raspuns mai dezvoltat in arafa de "vizitati medicul" ceea ce voi face. Va multumesc frumos.
2 comentarii
înainte de a lua logestul ai avut contacte sexuale neprotejate? dacă da, este posibil să fi fost gravidă înainte de a începe tratamentul, şi doctorul ar fi trebuit să ţi facă analize complete. profil hormonal etc. de asemenea, în primele 3 luni de tratament anticoncepţional sunt tot felul de efete secundare până când organismul se obişnuieşte cu anticoncepţionalul... de la balonări, dureri de cap, de sâni, sângerări aiurea etc... nu are legătură cu ulcerul... dar dacă fumezi de exemplu, nu ar trebui... sănătate!
Da, dar asta pe la mijlocul lui august, daca-mi amintesc bine. Eu nu mai inteleg nimic. Am avut ciclul normal- si in septembrie si in octombrie. Dupa prima pastila mi s-a intrerupt ciclul si asta e normal? Mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ. Aceste stari au inceput a doua zi dupa prima pastila, iar aseara m-am simtit foarte rau (crampe ingrozitoare). Chiar daca am fost la o clinica particulara, foarte profesionista, nu mi-au facut analize pentru anticonceptionale. E totusi posibil sa fiu insarcinata? multumesc pentru raspunsul promt.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon