Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi

07-07-2018
Diana Gabriela Ml
Nu este medic/terapeut
Diana Gabriela Ml
Buna. Am 19 ani. Am avut un contact sexual pe data de 31 mai. A doua zi am luat Postinor2. La 6 zile am avut o sangerare, normala din cate am citit. Sangerarea a ținut 15 zile, timp în care am fost la medic, am facut o ecografie, mi s-a spus ca e doar o dereglare si sa astept sa se oprească. Menstruatia ar fi trebuit să vină pe data de 21 iunie, dar nici pana in ziua de astazi nu a venit. Am făcut patru teste de sarcina si toate au ieșit negative. Ce ma sfătuiți să fac in continuare? Precizez ca am un ciclu de 28 de zile, neregulat, aproximativ 6-7 zile.
2 comentarii
0
07-07-2018, ora 15:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la un control ginecologic, pentru că medicul are posibilitatea să facă mai multe investigații și vă pune un diagnostic sigur.
0
08-07-2018, ora 08:07
Diana Gabriela Ml
Nu este medic/terapeut
Diana Gabriela Ml
Imi puteti spune va rog, ce ar putea fi, am început să mă gândesc la toate prostiile. În capul meu s-au format idei de genul : lipsa menstruatie = infertilitate. Am programat un consult, dar mai durează.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.