efecte secundare intrerupere anticonceptionale

19-01-2012
Kattie
Nu este medic/terapeut
Kattie
Buna!
Iau anticonceptionale Yasmin de aproximativ 5 ani. Datorita faptului ca atunci cand terminam folia si trebuia sa imi vina ciclul aveam dureri de cap ingrozitoare, am hotarat sa iau o pauza. Dar nu asta e nelamurirea mea. Mi-a venit ciclul, ce-i drept cu 2 zile intarziere, in rest nimic suspect. Doar ca la 2 zile dupa ciclu am inceput sa am mici scurgeri maronii. Nu sunt abundente si nici zilnice. Este un efect din cauza opririi pastilelor sau ar trebui sa imi fac griji? Mentionez ca nu am avut contact sexual.
Va multumesc anticipat ca ati dat atentie si postului meu.
2 comentarii
0
20-01-2012, ora 00:52
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Se întâmplă frecvent ca, atât la iniţierea medicaţiei anticoncepţionale cât şi la întreruperea ei, să apară mici sângerări cu caracter neregulat. Este o reacţie adversă lipsită, în general, de gravitate şi care tinde să se remită spontan, astfel încât rareori este nevoie de tratament.
Numai dacă observaţi că situaţia persistă timp de 2 săptămâni, ori observaţi semnele anemiei, este cazul să faceţi o vizită doctorului dv.
0
21-01-2012, ora 16:20
Kattie
Nu este medic/terapeut
Kattie
Va multumesc pentru raspuns!O zi frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul