Efecte secundare postinor
Am terminat menstruatia pe 16 feb si pe data de 19 feb(tin sa mentionez ca am un CM reregulat) am avut parte de un esec al metodei de protectie. La vreo 30 de ore dupa contactul sexual am luat postinor, administrat cum scrie pe prospect.Acum, la o saptamana dupa administrare am o scurgere rosie-maronie. E acea sangerare care trebuie sa apara intre menstruatii, nu? Ca citisem pe diferite forumuri ca ar fi vorba de scurgerea care anunta fixarea sarcinii.
O alta intrebare ar fi urmatoarea: tinand cont ca am un CM de 35-40 de zile, e posibil sa fi fost in perioada fertila?Si care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
O alta intrebare ar fi urmatoarea: tinand cont ca am un CM de 35-40 de zile, e posibil sa fi fost in perioada fertila?Si care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
3 comentarii
e sangerarea de la postinooooooor. daca in loc de forumuri ati fi citit prospectul, sau ati fi intrebat un farmacist, v-ar fi spus ca dupa fiecare postinor apare acest efect secundar, la unele femei doar cateva picaturi, la altele chiar sangerari mai mari, la unele durata mica la altele durata mare etc.
E foarte abundenta sangerarea! Exact ca menstruatia!
buna
SI eu am aceeasi problema...dupa ce metoda de contraceptie a esuat, am luat un escapelle...dupa 10 zile am avut o scurgere rosie maronie timp de cateva zile, insa nu in cantitate foarte mare...este de la pastila sau poate fi de la o sarcina?.multumesc.
SI eu am aceeasi problema...dupa ce metoda de contraceptie a esuat, am luat un escapelle...dupa 10 zile am avut o scurgere rosie maronie timp de cateva zile, insa nu in cantitate foarte mare...este de la pastila sau poate fi de la o sarcina?.multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 24postinor 2?
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 8postinor 2 + menstruatie
- 9fff ingrijorata-urgent
- 3ce s-a intamplat?
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 3Postinor - efecte secundare
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 3Am nevoie de postinor2?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 1POSTINOR 2
- 0postinor
- 0Sangerari dupa postinor
Mai multe informații despre: postinor