efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
Iau rigevidon de aproximativ 2 ani si mentionez ca nu am facut nici o pauza pana acum, dar ma simt bine si nu am nici o neplacere.As vrea sa stiu pe o scara de la 1 - 10 unde se situeaza acesta ca si valoare (calitati) si daca imi poate provoca vreun rau in timp.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Nu se pot face clasamente în ceea ce priveşte calitatea anticoncepţionalelor, aşa, ca la fotbal. Cel mai bun este întotdeauna cel cu care te împaci cel mai bine.
În ceea ce priveşte reacţiile adverse în timp, părerile sunt foarte împărţite. Unii susţin chiar că anticoncepţionalele au efecte benefice în timp (vorbind global). Alţii nu recomandă folosirea lor îndelungată. Multe din studiile care susţin anticoncepţionalele sunt plătite de firmele care le produc. E normal.
În opinia mea, utilizarea, mai ales utilizarea îndelungată a anticoncepţionalelor predispune la serioase riscuri la distanţă. Dar, rămâne între noi, altfel voi fi tăiat de la sponsorizare.
În ceea ce priveşte reacţiile adverse în timp, părerile sunt foarte împărţite. Unii susţin chiar că anticoncepţionalele au efecte benefice în timp (vorbind global). Alţii nu recomandă folosirea lor îndelungată. Multe din studiile care susţin anticoncepţionalele sunt plătite de firmele care le produc. E normal.
În opinia mea, utilizarea, mai ales utilizarea îndelungată a anticoncepţionalelor predispune la serioase riscuri la distanţă. Dar, rămâne între noi, altfel voi fi tăiat de la sponsorizare.
Ptr. linistea ta, trebuie sa faci analize. Sa vezi daca au afectat ficatul. Am fost de curand ptr. a schimba anticonceptionalele si a trbuit sa fac analize.Nu au afectat nimic in corp, sunt bine, dar trebuie si cate o pauza si pe urma achimbate.Asa am aflat eu.Vezi si tu ce mai aflii dupa analize.
Multumesc frumos tuturor celor care mi au raspuns! Mi a fost de ajutor sa citesc si parerea voastra! Multumesc inca o data
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3cum iau yasmin?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 5Pot sa iau acest antiocnceptional sau este strict pentru cei ce alapteaza?
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 1Anticonceptionalele
- 2Contraceptive in zilele de pauza
- 3Anticonceptionale Belara
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 2Novynette
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: