eficacitate yasmin vs. aciclovir
buna ziua. as avea o intrebare.folosesc yasmin de5 luni.in tot acest timp mi s-a reglat CM si nu am avut probleme deloc.luna aceasta mi-a aparut un herpes in coltul gurii si am folosit aciclovir crema.as vrea sa stiu daca aciclovirul scade din eficacitatea yasminului? in timpul cat am avut herpes am avut un contact sexual si nu am folosit prezervativ.la 2 zile dupa acest contact am observat nevoia de a merge f des la baie, iar in timpul mictiunii dureri. am fost la medic si mi-a dat tratament pt infectie urinara ( aulin si nolicin).simptomele in cazul infectiei s-au atenuat, dar am dureri de cap, ameteli, nu am pofta de mancare, si tot timpul obosita. mentionez ca in timpul tratamentului nu am avut contacte sexuale si am continuat sa i-au yasmin.pot sa am aceste dureri, ameteli din cauza tratamentului pt infectie urimara.? va multumesc
1 comentarii
este posibil, oricum aciclovirul nu afectează anticoncepţionalele, dar ai grijă de exemplu dacă faci sex oral cuiva şi tu ai herpes, se poate transmite şi lui genital şi apoi ţie... pentru că herpesul este foarte contagios. puteai să l dai şi pe cel bucal lui.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon